Хороскоп за неделя


Дата: 18/08, 07:02

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

През този ден звездите препоръчват да поиграете на някаква интелектуална игра, например шахмат или преферанс. При това най-важното ще бъде не победата, а участието. Не е нужно да доказвате, че сте по- умни, а просто трябва да подчертаете Вашите общи цели и замисли.

Телец

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроениоето Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници - всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.
 

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.
 

Рак

Сутринта може да получите материалите, които не са Ви достигали, за да продължите работата си по проекта, който така и нямате търпение да приключите. Към обяд ще достигнете преломната точка, когато или ще блокирате, или всичко ще Ви стане ясно. Ще положите ли всички възможни усилия, за да получите поздравления и всеобщо признание? Или просто ще раздадете задачите - кой какво да свърши, и ще позволите всичко да се разпадне на части? Разбира се, че ще доведете нещата до край!
 

Лъв

Много от отдавна се опитвате да помогнете на близък човек да надмогне вредните навици. Помислете си, коло от отдавна се мъчите, че вече не можете да си позволите да се отпуснете или откажете. По едно време даже положените от Вас усилия са били даже по-голени от тези на обекта на Вашите старания. Сега е време да дадете възможност на този човек да се справи с нещата самостоятелно. И не се безпокойте - ще се справи!
 

Дева

Прекрасно време за духовното Ви развитие и за поява на положителни емоции. Това, което ще Ви донесе най-голямо удовлетворение са заниманията, свързани с образование, научните проблеми и тези, които са свързани с водещи технологии. Ако имате идея за пътуване или кратко пътешествие, реализирайте го. Съвместен бизнес и научни проекти ще Ви динесат изгода.
 

Везни

Днес най на края ще намерите отговор на онзи въпрос, който Ви е мъчил от доста дълго време. Наистина, ще се наложи доста да се постараете,но в повечето случаипроцесът на удовлетворяване на любопитството в повечето случаи минава през доста перипетии.
 

Скорпион

Денят е напрегнат и сложен. Ще останете на саме със собствените си проблеми и никой няма да бърза да Ви предложи помощ и подкрепа.Отношението Ви към обкръжаващите ще става все по-критично и днес ще виждате чуждите слабости и недостатъци, а на достойнствата няма да обръщате внимание. Имайте предвид, че и на Вас гледат по същия начин. Не се учудвайте, ако малките Ви пропуски моментално станат достояние на всички. Това не е най-добрия ден за романтични срещи и запознанства. Да Ви се угоди и да бъдете зарадвани с нещо, ще е доста трудна работа.
 

Стрелец

Случва се да е много трудно да приемате ситуацията такава, каквато е. Дълбоко в душата Ви се заражда желание, всичко да бъде по друг начин. Но все пак не си заслужава напразно да хабите времето си, както и да се опитвате да накарате някой друг да промени своето мнение. Ако можете днес да надмогнете това желание, много по-бързо ще се почувствате по-свободни. Сега Вашата независимост е от особена важност, и ще бъде много добре, ако не я обременявате с емоционални драми. Наслаждавайте се на тази несъвършена ситуация. Това е подарък.
 

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.
 

Водолей

Ако целите Ви са значими, а задачите мащабни – действайте! Настъпил е благоприятен момент за грандиозен отскок напред. На дребните проблеми може просто да не обръщате внимание: те или ще се решат от самосебе си, или ще почакат онзи момент, когато Вие ще имате повече свободно време. Ефективни ще се окажат необичайните методи. У хората, които Ви заобикалят, предизвиквате не малко удивление, тъй като в работата си постигате това, което другите не биха могли да постигнат. Денят е подходящ и за нови запознанства . На представителите на противоположния пол ще направите много силно впечатление.
 

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Горан Брегович с концерт в Пловдив тази вечер
Дата: 12/09, 00:53

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 12/09, 00:40

Английски и Немски език за деца и ученици от 5 години до 12-ти клас с Учебен център "Скоростно Учене" - Варна
Дата: 12/09, 00:40

Преди 145 години княз Александър Батенберг въвежда институцията „княжески телохранители“
Дата: 12/09, 00:39

Отлични резултати с над 1000 чернодробни трансплантации в Acibadem, Турция
Дата: 12/09, 00:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия