1 септември: Празник събира хората с електрически тротинетки във Варна


Дата: 01/09, 20:00

Най-после и Варна ще има своето първо събитие с почитатели на електрическите тротинетки! Състезания, майсторско каране, забавни игри с куп награди и образователни сесии очакват в Епична битка малки(16+) и големи почитатели на новото превозно средство на 1 септември 2024 г. Стартовете ще бъдат дадени в 18:00 ч. в Морската градина под Пантеона.

Организаторите от Go E-motion и новата енергийна напитка Go&Fun са подготвили както зрелищна надпревара, така и много полезни съвети за рисковете в града и безопасното каране. Ще има демонстрации как да се погрижите за своята електрическа тротинетка, за да ви служи дълго време и да осигурява безаварийно каране. Водещ на събитието е чаровният и обичан варненски певец Свет Георгиев, познат от тв-формата „Гласът на България“.

 

Публиката ще се запознае с регламентите за каране на електрически тротинетки в града, а също – как каращият да пази себе си и останалите участници в движението. Този вид зелен транспорт ще навлиза все повече в града, защото спестява грижи с паркирането и не отделя вредни газове във въздуха. Затова притежателите на ел.тротинетки трябва да са добре подготвени, смятат организаторите от Go E-motion. Фирмата се занимава с внос на електрически тротинетки и велосипеди, както и с тяхното сервизно обслужване. В шоуто за пръв път ще бъде представена най-новата енергийна напитка изцяло с натурални съставки Go&Fun. Тя е композирана от гуарана, мате, зелен чай и женшен и зарежда батериите на тялото за интензивно учене, работа или спорт.

Игрите са отворени за всички. Ще има надпревара в майсторски трикове с електрически тротинетки /свободен стил/, слалом с конуси, прецизно спиране и каране на задна гума, демонстрации, възможности за срещи и обмяна на опит със съмишленици. Наградите ще изненадат приятно всеки, който ги спечели, обещават организаторите.

https://www.facebook.com/events/2496652497391117/

 

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Вигенин: Докато Борисов ръководи ГЕРБ, няма как БСП да взаимодейства с нея
Дата: 14/09, 19:07

Силяновска търси обяснение от Радев защо на снимката им няма македонско знаме
Дата: 14/09, 18:52

Кметът за огнения ад в Созопол: Ново огнище гори в района на гробищния парк
Дата: 14/09, 18:38

Камата отсече: Треньорът на Лъвовете ще ги класира на световно
Дата: 14/09, 18:18

В къмпинг "Каваците" е страшно: Затвориха пътища и евакуираха хора
Дата: 14/09, 18:08

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия