Кандидати на ДБ и „Възраждане” се обвиниха взаимно, че са чужди марионетки


Дата: 28/09, 16:57

кадър Нова нюз

Редактор: Веселин Златков

Кандидатите за депутати Стоян Михалев (ДБ) и Ангел Георгиев („Възраждане”) се нападнаха остро в предизборен дебат в предаването „Пресечна точка” по Нова телевизия. Скандалът започна от Георгиев, който нарече бившите управляващи „американски марионетки”.

„Аз даже няма да кажа, че „Възраждане” са руски марионетки, защото вие сте марионетки на ГЕРБ. Путин е ваш идол, но вие нямате достъп до него, достъпът ви е през Бойко Борисов”, отвърна емоционално Стоян Михалев.

Ангел Георгиев от своя стара заяви, че за партията на опонента му всяко обяснение за всяко зло е руския президент Путин. „Вие нямате нищо общо с българите, затова ви наричат не „Демократична България”, а „Демократична Украйна”.

Водещият Михаил Дюзев се справи добре с напрежението в студиото, като остави двамета кандидати да се прекъсват и реплекират, но в необходимия момент сменяше темата, за да успокои дебата. Ангел Георгиев и Стоян Михалев, които бяха депутати в предишния парламент, продължиха да се нападат по принципните си различия, които са демонстрирали не веднъж.

Надприказването се прехвърли върху темата за борбата с корупцията, при което представителят на ДБ отново говори за ГЕРБ и Борисов и се наложи Дюзев да му напомни, че в студиото няма представител на тази партия. Георгиев пък заяви, че Михалев сигурно има проблем със слуха, защото сякаш не чува въпросите му.

В предизборния дебат в „Пресечна точка” трябваше да участва и представител на БСП, но социалистите не изпратиха свой представител, уточниха от Нова телевизия.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 24/04, 20:00

Байдън подписа помощта за Украйна и Израел
Дата: 24/04, 19:57

21-годишен студен тръгна към големите пари в "Стани богат"
Дата: 24/04, 19:38

Хороскоп за 25 април четвъртък: Да не влиза в интернет зодия
Дата: 24/04, 19:32

Президентът обяви подкрепата си за премиера
Дата: 24/04, 19:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия