Най-добрите инвестиции в криптовалути за 2023 г: Биткойн (BTC) и Ейпкойн (APE)


Дата: 28/09, 16:09

През последните няколко дни инвеститорите в Биткойн (BTC) и Ейпкойн (APE) станаха свидетели на спад на цените им. Разглеждаме Биткойн и ApeCoin, за да видим дали двете трябва да фигурират в нашия списък с най-добрите инвестиции в криптовалути за 2022 и 2023 г.

През последните няколко дни инвеститорите в Биткойн (BTC) и Ейпкойн (APE) станаха свидетели на спад на цените им. Разглеждаме Биткойн и ApeCoin, за да видим дали двете трябва да фигурират в нашия списък с най-добрите инвестиции в криптовалути за 2022 и 2023 г.

Анализаторите заявиха, че бичи импулс за тези цифрови активи не се вижда никъде според последните им данни за пълзящите средни и техническите индикатори. Това е тревожна новина за инвеститорите им. Прогнозата за цената на Биткойн през 2023 г. не е положителна. Изглежда, че тя е заседнала в низходящ тренд и очакваме минимални шансове за възстановяване на крипто борсите.

Инвеститорите в биткойн страдат

Най-голямата криптовалута в света по пазарна капитализация, Биткойн (BTC), продължи да се търгува на червена територия заедно с американския фондов пазар, който в момента е изправен пред сътресения на фона на неотдавнашното повишение на лихвените проценти от страна на Федералния резерв.

На 13 септември цифровият актив отбеляза двуцифрен спад поради по-високите от 

очакваното данни за инфлацията в САЩ за август. В резултат на това той загуби 10,15% до 19 855,00 USD, което е най-ниският спад досега през този месец.

Той беше последван от нов спад на 15 септември до 19 500,00 USD, като загуби 2,59%. В петък BTC приключи сесията тази седмица, като се понижи с 1,89%. През последния 

месец Биткойн загуби 17,28%, а през последната година се скапа със зашеметяващите 58,67%.

Най-популярният токен се търгува под 200-дневната си средна стойност от 20 831,30 долара. Той също така се срина с 50,00% от най-ниската си стойност на суинг корекцията на Фибоначи от 19 509,20 USD. Поради тази меча инерция притежателите на BTC продават и търсят по-сигурна инвестиция в настоящия мечи пазар. 

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през 2023 г.

На 16 септември криптоактивът ApeCoin (APE), родният токен на базирания на нефунгиращи токени (NFT) Bored Ape Yacht Club, загуби 8,59% до 4,6850 долара преди голямото отключване на токена тази седмица. По време на събитието ще бъдат освободени над 25 млн. монети.

Дигиталният актив пострада от киселите настроения на инвеститорите през предходните 30 дни, когато обемът му спадна с 25,00%. Според криптоексперт всички данни за пълзящите средни и техническите индикатори на ApeCoin предполагат силен ход на продажба.Поглеждайки назад, цената на APE се е сринала с 59,04% през последните шест месеца и се е обезценила с 41,08% в сравнение с предходната година. Към момента на изготвяне на доклада неговият индекс на относителна сила (RSI) се понижи от нивото на подкрепа 50,00 и сега се намира на 36,23.

Притежателите на APE бързат към изхода. Анализаторите прогнозират слаба възвръщаемост на инвестицията. Сега ли е моментът да инвестирате в APE? Ние не мислим така!

The Hideaways (HDWY) се продава с 50% за рекордно кратко време

The Hideaways (HDWY) е проект за криптовалута, подкрепен от недвижими имоти, който привлече хиляди инвеститори към него. Токените HDWY вече са разпродадени на 50%, а цената им се е увеличила със 100% през последната седмица. Инвеститорите все още имат възможност да влязат по-рано, преди следващото прогнозирано покачване на цената до 0,03 USD и по-нататъшно покачване до 0,09 USD до края на годината.

Към 21 септември повече от 4500 инвеститори са се присъединили към този проект по време на събитието за предварителна продажба, като хиляди от тях се възползваха от 100% увеличение на цената. Като се има предвид огромната му популярност, събитието за предварителна продажба може да приключи по-рано, а цената на HDWY може да се повиши до 0,04 USD до октомври, като инвеститорите изпомпват проекта усилено.

Ще бъде страхотна година, ако успеете да се сдобиете с тези все по-редки токени! Не само ще се възползвате от увеличението на цената на токените HDWY, но и ще можете да получавате огромни пасивни доходи, генерирани от луксозните имоти, в които инвестира екипът. Налични са и награди за залагане, а търговията с NFT ще бъде възможна в рамките на пазара на HDWY.

ВИП инвеститорите са привлечени към проекта от ВИП нивата, които започват от 10 хил. долара и достигат до 50 хил. долара. С огромни награди като годишен полет с частен самолет, безплатна годишна почивка, достъп до ексклузивни извънпазарни сделки с недвижими имоти, глобално консиерж обслужване и други, не е чудно, че ограниченият брой VIP членства се заема бързо.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Българите от чужбина си купуват по 3 имота у нас
Дата: 26/04, 11:07

Забраняват цъкането на телефона на пешеходна пътека
Дата: 26/04, 10:591 Коментар

Заловиха двама с алкохол и дрога във Варненско, единият шофирал
Дата: 26/04, 10:58

Моят Ленард Коен - Концерт-трибют за легендарния музикант от авангарда на XX век
Дата: 26/04, 10:52

"Труд": КАТ-аджии мамят шофьорите с двойни глоби на пътя
Дата: 26/04, 10:52

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия