Мис Варна 2024 - Александра Христова: Всяко едно момиче е специално по своя собствен начин


Дата: 01/09, 11:55

кадър: Нова тв

Александра Христова бе избрана за Мис Варна 2024, след като Елизабет Кравиц, която има украински корени, върна короната. Причината беше, че Кравиц: „не изпълнява задълженията си и подронва репутацията на конкурса”.

Пред Нова тв разказа, че усещането да е най-красивото момиче на Варна е колкото вълнуващо, толкова и отговорно. „Горда съм от себе си, голяма чест е да нося тази корона. Благодарна съм на всички, на цялата подкрепа от публиката и от журито”, каза Александра пред Нова тв. 

Тя е на 18 години, завършва Първа езикова гимназия в града с английски и с немски. Александра е републиканска шампионка по карате Киокошинкай. Тренира от 2017-та година и е неколкократна републиканска шампионка, вицешампионка, има участие на световни първенства.

Баща й е треньор по карате и има черен пояс. Той е причината тя да пристъпи в тренировъчната зала, след което се е запалила и е продължила с тренировките. Младата надежда избира този стил, защото нейният баща е специалист в това течение на каратето.
„Родителите ми ме подкрепят във всяко мое начинание, за което съм им изключително благодарна”, каза Александра.

Тя вече е приключила състезателната си кариера. Не й се е налагало да използва специалните си умения от спорта за самозащита. „Боят в зала и на живо е коренно различен. И контактът е друг, и движението са други. И няма гаранция, че всичко ще бъде наред”, каза Александра. 

„За мен е изключително важно да имам образование. Академичната ценност е доста висока и е приоритет. Желая навсякъде да имам успех, имам високи цели и се надявам да се сбъднат”, заяви красавицата. На бъдещите участнички в конкурси за красота Александра пожела: „да бъдат уверени, да вярват в себе си, да преследват целите си, защото всяко едно момиче е специално по своя собствен начин, има свой талант, което е изключително важно. И когато искаш нещо много, то ще се случи рано или късно и полагаш нужните усилия”. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 02:40

Ивайло Мирчев: "Ахмед Доган с едно интервю може практически да приключи в политически план Пеевски"
Дата: 15/09, 02:00

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 15/09, 01:50

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 01:50

Мечките, които просят храна в Румъния, ще бъдат преместени в специализиран парк
Дата: 15/09, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия