Температури до 27 градуса до края на деня


Дата: 29/03, 13:16

Снимка: Петел

Времето у нас ще продължава да се затопля. Днес ще е още по-хубаво и слънчево в сравнение с вчера. Максималните температури са между 22° и 27°, в София – около 22°. Ще бъде слънчево, със слаб, в Източна България и по Черноморието - умерен западен вятър. През нощта ще бъде почти тихо и безоблачно. Минималните температури утре ще бъдат между 7° и 12°, в София – около 8°. През деня ще бъде слънчево, пише БНТ.

В повечето райони ще духа слаб до умерен южен вятър. Максималните в по-голямата част от страната ще се повишат с още градус – два и ще са между 23° и 28°, в София – около 25°, по-ниски по Черноморието, от 15° до 20°. На морския бряг вятърът ще бъде слаб до умерен, с посока от юг-югоизток, но вълнението на морето ще остане слабо.

Много добри условия в планините утре - ще бъде слънчево, ще духа умерен вятър от юг-югозапад. Температурите и там ще се повишат и в курортите ще са между 14 и 18 градуса.

И на Балканите ще бъде с температури по-високи от обичайните за периода с температури в столиците от 24° до 29°. Ще бъде слънчево, по западното крайбрежие на полуострова със силен югоизточен вятър.

У нас, и в неделя, и в понеделник, ще бъде слънчево, а температурите ще продължат да се повишават. Захлаждане се очаква във вторник, когато ще има и райони с валежи и гръмотевици. В сряда вероятността за валежи е малка, но понижението на температурите ще продължи.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Байдън нарече Тръмп "6-годишно дете"
Дата: 28/04, 23:15

Илиан Илиев: Евротурнирите са предизвикателство за мен и Петьо, но още няма предложение от "Тича"
Дата: 28/04, 22:58

Христо Петров: Ако едно прасе се снима до Зеленски, то не спира да бъде прасе
Дата: 28/04, 22:56

След няколко часа температурите тръгват надолу
Дата: 28/04, 22:38

Черно море вече е с победи на "Тича" срещу всички отбори в елита този сезон
Дата: 28/04, 22:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия