Ергенът заведе любимите си на Спа, но с магарета


Дата: 08/05, 20:32

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Любопитно преживяване бе подготвил Ергенът Алек на борещите се за сърцето му тази вечер. Той ги покани на групова среща, на която присъстваха няколко.... магарета. Мястото бе фермата "Щастливи уши", където се отглеждат магарета, които са обслужвали дълги години туристи. Повечето от животните са в напреднала възраст, а там се грижат за това да имат по-хубави дни.

Жената, която ги отглежда, разкри, че магаретата са изключително умни, дори повече и от кучетата. Имали обаче труден живот.

Дамите показаха много добро настроение и видимо се радваха на запознанството си с магаретата. Все пак преди да отидат в "Щастливи уши", те си мислеха, че ще яздят коне и започнаха да разказват коя какъв опит има.

"Яздила съм и кон и магаре", каза Магдалена, а Надежда призна: "Най-вероятно язденето й е като нейното готвене - иска да се изтъкне. Аз имам щастието баща ми да има диви коне. Не съм най-добрата ездачка, но няма поне да падна".

"Човек как се грижи за животните, говори много за него", коментира Алек Младенов, а Валерия дори си пожела едно магаренце за вкъщи.

Ергенът в крайна сметка анонсира, че ще направят Спа процедури за магаретата. Красавиците започнаха да ги решат и мият. Софтуерният инженер Надя призна, че предпочита да направи подобни процедури на самия Алек, но чинно хвана четката и започна да реше животното.

Едно от магаретата започна да ближе крака на Надежда и тя каза на Алек, че има ерген конкурент.

В предаването останаха само пет жени - Валерия Дакова, Йоана Младенова, Магдалена Томова, Надежда Вишева и Надя Георгиева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Юрген Клоп се сбогува с феновете на Ливърпул
Дата: 20/05, 02:10

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 02:00

Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия