Д-р Неделя Щонова за слуха за нея: Хора, не пишете небивалици


Дата: 01/09, 09:29

Кадър Неделя Щонова, ФБ

Водещата на „Светът на здравето” по bTV – Неделя Щонова, коментира слуховете, че ще бъде новата водеща в „Преди обед“ на мястото на напусналата Деси Стоянова.

„Никога не съм била в битката за стола на Деси Стоянова! И никога не съм се явявала на кастинг за водеща в “Преди обед”. Уважавам труда на колегите. Моят фокус е друг – образователно предаване! Хора, не пишете небивалици“ – призова доктор Неделя Щонова, предаде ladyzone.bg.

Новият сезон на „Преди обед“ започва на 2 септември в 9:30 ч. Засега от екипа на предаването разкриват единствено, че до Петър Дочев ще седне жена, която е „майка, танцува, обича малини и скача от високо“.

В средата на август Неделя Щонова обяви новия проект в „Светът на здравето” за предстоящия есенен сезон.

„Мили хора, обичащи здравето. Излизам от екрана и идвам при вас. Започваме нов проект в “Светът на здравето” по bTV. Изключително полезен и вдъхновяващ. Имате гости: лекар у дома! Включи се. Участвай. Ще преобразяваме телата, умовете, душите. Бъди промяната. Пишете ми. Очаквам ви. И ще дойда при вас, с грижа и обич“ – обеща доктор Щонова на своите верни зрители.

„Свят на наука, жажда за знания и млади хора, устремени към най-истинската пътеводна звезда и към една голяма ценност – образованието. Няма такъв миг на света! Вълнението да съпреживея дипломирането на моето малко момиченце. Браво, Лили! Безусловна моя обич. Ти се появи толкова трудно на белия свят. Появи се като едно малко чудо“ – призна д-р Щонова. Повече по темата вижте тук:

След спектакъл на световно ниво и жестока конкуренция двамата спечелиха танцовото шоу и получиха титлата „Крал и кралица на дансинга“. Във вълнуващатата нощ за победата се бориха още три феноменални двойки – поп дивата DARA и Джими, тв водещата и усмихнато лице на прогнозата за времето Натали Трифонова и Димитър, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор.

„В един момент имах 30 синини и контузии по тялото. Ние правихме не само сложни поддръжки, ние танцувахме във въздуха. Наско е много взискателен. Спря ми тока, стопи ми лагерите, както се казва. Той е емблема, прекрасен танцьор и научих много от него“ – сподели Неделя Щонова в „Преди обед“ след победата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ивайло Мирчев: "Ахмед Доган с едно интервю може практически да приключи в политически план Пеевски"
Дата: 15/09, 02:00

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 15/09, 01:50

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 01:50

Мечките, които просят храна в Румъния, ще бъдат преместени в специализиран парк
Дата: 15/09, 01:30

Реал Мадрид спечели гостуването си на Реал Сосиедад с две дузпи
Дата: 15/09, 01:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия