Падна още една глава в "Хелс китчън"


Дата: 08/05, 22:09

Редактор: Александър Дечев

Кадри: "Нова телевизия"

Шестият сезон на "Хелс китчън" върви към своя край, който ще бъде следващата седмица. Тази вечер още един участник си тръгна от предаването. Той беше от борещите се за 100 00 лева "черни куртки".

Отборът им се изправи срещу "Златните" във вечерна резервация, но не успя да обслужи ВИП-масата си, на която имаше популярни български актьори с предстояща премиера. Те ги оставиха гладни и артистите се принудиха да си тръгнат.

Това вбеси шеф Виктор Ангелов, който поиска двама номинирани освен Никол, която води кухнята с оранжева престилка.

Така освен нея, пред шефа застанаха Чоткин и Сарамандов.

"Номиниран съм аз, заради провалената поръчка, и Сарамандов заради липсата на комуникация", каза Чоткин.

"Чоткин, ти си пълен мазохист. Сам се вреш между шамарите: "Изключете моята чиния, шеф", "Накажете мен, шеф". Сигурно и сам си се номинирал тука. Поредното бяло знаме. Явно ти харесва да си жертва, удобно ти е така. Не харесвам смотаняци", започна шеф Ангелов и продължи:

"Никол, самочувствието е важно, но самоконтролът е по-важен. За да имаш претенции ти трябва и преценка. Тази вечер ти не прецени ситуацията. С ново меню, с оранжева престилка. Трябваше ти ясен план. Ти обаче реши да караш по интуиция. Уви, интуицията ти не ти подсказа, че не можеш да водиш отбора. Дори когато ти го казах в прав текст, пак нищо не се промени и резултатите са налице.

И стигаме до резултата Сарамандов. Два метра мъж, гледаш, че Никол се мъчи, бедства, до нея си, гледаш как се пържи. Тя се дави, ти си отдъхваш. Какво ли си казваш - "Добре, че не съм аз. Избутах до утре. Ще се справя. Нов ден, ново начало, утре ще видим какво ще стане". Да, ама не. Потънахте всички. Сарамандов, аз взех своето решение. Тази вечер беше голям сеир, и ти ще го отнесеш. На мен сеирджии не ми трябват".

Когато всички очакваха да изгони Сарамандов, той каза: "Никол, сваляй куртката!".

Така завършилата престижната кулинарна академия "Кордон Бльо" готвачка напусна предаването и останаха четиримата мъже - Станислав, Чоткин, Димитър и Сарамандов. 

На изпроводяк шефът се обърна към Никол със следните думи:

"Ти си истински боец. Последната жена в "Хелс китчън". По-корава от всички мъже накуп в този сезон. 100-процентов матадор. Излизаш на корида, готова да убиваш всеки път. Всяко предизвикателство те мотивира. Всяка грешка кара кръвта ти да кипи. Харесвам хора като теб. Това е страст, която уважавам. Тя те движи, тя ти спечели черната куртка. Тя можеше да ти донесе и 100 хиляди лева. Но, уви. За теб "Хелс китчън" приключи".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 00:00

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия