Черно море отговори на Спартак: На лъжата краката са къси


Дата: 26/09, 16:44

Снимка ПФК Черно море / PFC Cherno more

Скандалите межжду Черно море и Спартак продължават.

Черно море излезе със светкавичен отговор относно обвиненията от страна на Спартак (Варна), че организацията във вчерашното дерби между вторите отбори на двата тима в Трета лига на “Тича” е била на ниско ниво. “Соколите” написаха, че техните играчи са били оставени без съблекалня, а освен това са били малтретирани от публиката на “моряците”.

Според Черно море “да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе-долу същото, като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката”.

Ето какво пишат още “моряците” на страницата на ПФК Черно море / PFC Cherno more фейсбук:

Към отбора в посока Каменар - на лъжата краката са къси! 

Черно море се сблъска с "Наглите"...И тук не става въпрос за онази станала известна организирана престъпна група, а за отбора в посока Каменар. И за тези, които не знаят, -от стадион "Тича" за с. Каменар се минава през Коритото... 

Снощи "Тича" се разтресе и продължава да се тресе от смях. Но разбираемо. Очаквано, горчивината и напрежението, които се натрупваха дълго (13 години), много бързо започнаха да избиват, а загубата на дублиращия отбор на колегите, населяващи пространството до ВиК, само ускори този процес. 

Да тръбиш наляво и надясно, че за отбора ти е нямало съблекалня е горе долу същото като да кажеш, че е нямало врата на терена, към която да насочваш топката. Добре, че вкарахте гол, за да отпадне тази вероятна опорка.. 

Да, на "Тича" имахте проблеми и ще продължавате да имате, но те са на футболния терен, а не в съблекалните, треньорската стая или лекарския кабинет...



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



25 април 1874 г. - Ражда се Гулиелмо Маркони
Дата: 25/04, 00:24

Единствената солна капсула във Варна е в Холистичен център Body Mind Spirit. Помага за дихателни проблеми, алергии и др.
Дата: 25/04, 00:20

Местата без ток във Варна и региона за следващите дни
Дата: 24/04, 23:59

Киара остана без роза от Ергена
Дата: 24/04, 23:24

Ивет Лалова роди
Дата: 24/04, 22:59

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия