Детската линейка от капачките във Варна посети 2894 адреса


Дата: 30/04, 09:09

Кадър БНТ

По официални данни от Центъра за спешна медицинска помощ (ЦСМП) – град Варна до 28-и април 2024 г. дарената от благотворителна кампания "Аз Вярвам и Помагам“ Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам“ за малко над една година от нейното даряване е посетила 2894 адреса в помощ на хиляди пациенти, което е средно по около 7 адреса/случая на ден. Тази страхотна новина съобщиха от Сдружение "Аз Вярвам и Помагам".

Припомняме, че първата за град Варна и чисто нова специализирана и напълно оборудвана детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам“ на стойност над 260 000 лв. бе официално представена преди една година на 16.02.23г в шоурум на "Мерцедес“ Силвър Стар Ритейл град Варна. Тя бе закупена със средства от събрани капачки, множество организирани благотворителни базари, десетки хиляди събрани стотинки и хиляди левове дарени от семейства, фирми, организации и продуктите с кауза. Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам“ бе дарена на специалистите парамедици, педиатри и лекари работещи в ЦСМП – Варна в подкрепа на тяхната денонощна борба и професионална работа в помощ спасяването на хиляди човешки животи. Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам“ е оборудвана по най-високи стандарти и с най-модерните апаратури закупени от компания Дъчмед Интернешанъл ЕООД (представител на много високо технологични и световни лидери в бранша). Оборудването на детската линейка включва и специализиран неонатален японски инкубатор (кувьоз) от най-ново поколение пригоден на специална транспортна количка в помощ на най-малките недоносени бебета и тяхната трудна борба. Детска/неонатална линейка "Аз Вярвам и Помагам“ бе изработена така, че да има възможност за приемане както на бебета от 0 г. до 18 г., така и на възрастни пациенти.

За още добрини в помощ на хиляди бебета, деца и възрастни всеки може да подкрепи организацията и да направи дарение по официалната банкова сметка на Сдружение "Аз Вярвам и Помагам":

Банка: ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ АД (ПОЩЕНСКА БАНКА)

IBAN: BG57BPBI79451069521301

BIC: BPBIBGSF

Титуляр: СДРУЖЕНИЕ "АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“

Основание: ДАРЕНИЕ



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дракула поведе предизборната кампания в Румъния
Дата: 17/05, 17:14

Фенове на "Ергенът" с оригинални идеи за новия Ерген
Дата: 17/05, 17:05

На 18 май събота имен ден празнува морално българско име
Дата: 17/05, 17:00

Държавата поиска още 300 млн. лева дълг
Дата: 17/05, 16:561 Коментар

ЕС забранява 3 руски медии и чешки сайт, свързан с Русия, заради пропаганда на война
Дата: 17/05, 16:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия