Виктор Николаев изгуби ума и дума от значката на госта в студиото на Нова тв


Дата: 26/04, 10:46

Кадър Нова тв

Изключително странна значка на Явор Божанков привлече вниманието на Виктор Николаев в студиото на Нова тв.

На няколко пъти камерата показа, че Виктор и Мира гледат госта си.

Обаче те така и не му зададоха въпрос защо си я е забучил за предаването.

Явор Божанков, който многократно е влизал в обективите на фотографите не с традиционната за всеки депутат вратовръзка, а с колоритна папийонка, за пореден път не изневери на себе си и ексцентричния си вкус. 

Той се появи в ефира на Нова телевизия и шашна Виктор Николаев и Мира Иванова, които до момента не бяха виждали такова нещо в студиото си, пише Блиц. 

Бившият социалист категорично вече може да се каже, че е любимец на всяко дете, а причината е един от аксесоарите, с който цъфна в студиото на "Здравей, България". Той се появи със значка, която е свързана с любимия на всеки малчуган сага - "Хари Потър". 

От лявата страна на костюма си Божанков бе сложил значка с номера на емблематичния перон от книгите и филма 9 и 3/4.

Все пак водещите просто загледаха колоритния му аксесоар, но решиха да се придържат към професионализма и журналистическата етика и запазиха разговора единствено в сферата на политиката. 

"Свалянето на Росен Желязков от поста председател на Народното събрание не е лично отмъщение за това, че същите хора преди време свалиха Никола Минчев", коментира Божанков.

"Росен Желязков беше избран от мнозинство с много ясен мандат – 9 месеца, след това подава оставка и представител на ПП-ДБ става председател на парламента. Ние веднага я поискахме, но не я получихме”, отбеляза депутатът. 

Според Божанков причината се кореняла в това, че от ГЕРБ искали да налагат своя дневен ред в Народното събрание. "Желязков беше инструментът това да се случи", подчерта народният представител.

По думите му ГЕРБ искала да включи трети партньор в управлението там, където нямало математическа нужда от това. "Може би една от идеите да идем на избори е да е невъзможно без трети", посочи Явор Божанков. 

Той не пожела ясно да каже с кого би се коалирала ПП-ДБ след изборите на 9 юни, но призна, че коалицията ще търси мнозинство за определени реформи. 

Депутатът заяви, че вратата на ПП-ДБ е отворена за ГЕРБ, но метафорично подчерта, че двама по-едри човека трудно минават през нея.

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Близо 1 милион българи празнуваха Великден в курортите ни и в чужбина
Дата: 07/05, 01:22

Край Варна уловиха най-големия шаран у нас
Дата: 07/05, 01:02

7 май: Ден на радиото и телевизията
Дата: 07/05, 00:30

"Фондацията": Нека се помолим за оздравяването на Кирил Маричков
Дата: 07/05, 00:03

Разработиха нов вид витамини
Дата: 07/05, 00:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия