Илиан Илиев: Евротурнирите са предизвикателство за мен и Петьо, но още няма предложение от "Тича"


Дата: 28/04, 22:58

Снимка: Chernomorepfc.bg

Старши треньорът на Черно море говори след минималната победа с 1:0 над Локомотив Пловдив на „Тича“ в мач от първия плейофен кръг на efbet Лига.

„Не мога да кажа, че сме надиграли Локомотив Пловдив, стана равностоен мач. Локомотив е отбор, който добре държи топката. Получи им се няколко пъти, но се радвам, че не ни отбелязаха. Поздравявам футболистите“, започна Илиев, цитиран от Dsport.

„Вкара се малко повече напрежение откъм резултата, защото се отделяме на 10 точки от Локомотив и 11 от Левски. Играхме повече за резултат, особено последните 20-30 минути. Имаше трудни моменти. Всеки се жертва за отбора, за съотборника си и се преборихме за тази победа“, продължи той.

„Спокойствие няма как да има, защото следващия мач играем с Левски. Левски има добри футболисти, опитват да играят добър футбол и ако им позволиш да го правят, ще създадат проблеми. Почиваме два дни и се готвим за мача с Левски, но ще се подготвим преди Великден, за да имаме добра основа за следващата седмица. Със сигурност трябва да покажем повече, отколкото през първия полусезон, когато загубихме с 0:1. Левски има добър отбор, който може да създаде проблеми“, заяви Илиев.

„И предните сезони опитвахме да се борим. Две години сме близо до тройката, все нещо се изплъзва. Надявам се сега да сме в втори или трети, дай Боже по-напред. На 100% спортно-технически отговаря отбора.”

„Откъм Черно море няма запитвания да се продължава договора ми, няма нищо конкретно. Ако стигнем до евротурнирите, за мен ще е предизвикателство да се опитаме и там. За да се опитаме и там, трябва да има и някакво предложение от Черно море. Не зависи от нас“, завърши Илиан Илиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Израелските сили продължават офанзивата в Газа
Дата: 14/05, 02:00

Естетичната медицина е по-безопасна, когато си в опитни ръце
Дата: 14/05, 02:00

Как се правят здрави нерви?
Дата: 14/05, 01:40

Ердоган: Няма нерешими проблеми между Турция и Гърция
Дата: 14/05, 01:30

В лаборатория „ЛИНА”: PCR тест за коклюш, гастро панел и изследвания за диабет
Дата: 14/05, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия