Алек направи немислимото с Валерия в „Ергенът“


Дата: 01/05, 21:22

Редактор: Недко Петров

Стопкадри БТВ

Алек направи нещо, което едва ли някой очакваше, но със сигурност постъпката му заслужава уважение и се е харесала на Валерия Дакова.

Двамата бяха на романтична вечеря на свещи и с много цветя, и очевидно развълнувана Валерия се върна към най-голямата си болка в живота.

Тя призна, че нейната покойна майка е единствения й близък човек досега си, тъй като баща й просто го няма в цялата картинка.

Това не ми тежи, но няма как да нямам травма от това нещо. Той не е в България, живее с друга жена и не се интересува от мен, разкри в романтичното риалити по бТВ дупничанката.

Нямах респект към мъжката фигура, но ти си човек, който ме накара да имам. Моите бивши партньори не са се държали добре с мен и са нямали отношение, както и баща ми, допълни Валерия.

Тези нейни думи явно докоснаха сърцето и душата на Алек й той посъветва Валерия да потърси близост с баща си и да му предостави втори шанас, тъй като е единствения й корен.

Трябва аз да му звънна и да му обясня, но той 21 години не ми е звъннал, уточни дамата.

Алек обаче продължи да настоява пред Валерия да намери своя татко.

Този, който направи крачката, той ще е по-зрял. Редно е до потърсиш баща си. Какъвто й да е, ти трябва да си наясно с този човек и да направиш направиш всичко необходимо да си начисто с него, за да си начисто със себе си, каза Алек.

И това окончателно успя да убеди Валерия да опита да открие баща си.

Не усещам липсата му, нямам необходимост да разговарям с него, но ако му звънна, макар че може и да не се променят нещата, аз ще ги възприема по друг начин и може би ще ми олекне, разсъждава моделът.

Аз съм си мислела да му звънна, но този път вече реших да го направя. Ще му звънна по телефона и дори да не се променят нещата, възгледите ми ще се променят и ще се чувствам много по-добре, обяви какво ще предприеме 21-годишната студентка.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В лаборатория „ЛИНА”: PCR тест за коклюш, гастро панел и изследвания за диабет
Дата: 15/05, 22:30

Стартира най-мащабният ремонт на Дюлинския проход
Дата: 15/05, 22:25

Хванаха 17 пияни зад волана за ден
Дата: 15/05, 22:21

Треньорът на Лудогорец: Разочарованието е голямо
Дата: 15/05, 22:11

Как се правят здрави нерви?
Дата: 15/05, 22:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия