Кой е фаворит за спечелването на Световно 2022?


Дата: 27/09, 15:38

Как ще протече Световно 2022 и кой ще го спечели? Нашите експерти виждат ясен фаворит - вижте кой е той сега!

 

Световното първенство в Катар чука на вратата, а незабравимите футболни вечери с марка „Мондиал“ ни очакват. Футболните фенове тръпнат в очакване, а, както винаги, голямата въпросителна е около бъдещия носител на най-ценния трофей във футбола.

 

Как ще протече Световно 2022?

Първият мач на Световното първенство ще се играе на 20-ти ноември. Честта да открият първенството се пада на Катар и Еквадор, но би било крайно несериозно да считаме тези два тима за фаворити дори за излизане от групата. Така че кой наистина е големият фаворит за спечелването на Световното първенство в Катар? Тук ще намерите както отговор на този въпрос, така и един страхотен промоционален код.

Франция не е точно в топ форма

Първият отбор, който трябва да споменем, е Франция. „Петлите“ ще се опитат да защитят своя трофей от Световното първенство в Русия през 2018-та, но няма нищо шампионско в играта на французите. Те едва не изпаднаха в по-ниската дивизия на Лига на Нациите и тотално разочароваха с изявите си.

Европейските отбори може да имат проблеми на СП 2022

Това направиха и отборите на Англия, Германия и Испания. Германците бяха тотално надиграни в своята група от Унгария, испанците показаха изключително несигурна игра в своята група и загубиха вкъщи от намиращия се на последно място по това време отбор на Швейцария, а „трите лъва“ дори изпаднаха в по-ниска дивизия на Лига на Нациите като след първите пет изиграни двубоя имаха само един отбелязан гол и то от дузпа.

Дежурните фаворити са от Южна Америка

Като големи фаворити за спечелването на Мондиала в Катар през ноември-декември се открояват отборите на Аржентина и Бразилия. Донякъде и горещото арабско време ще действа по-скоро в тяхна полза, отколкото в полза на европейските отбори.

Бразилия е петкратен световен шампион и единственият отбор, който е участвал на всички 21 световни първенства до момента. Старши-треньорът Тите има сериозни имена в своя състав като Неймар, Ричарлисон, Винисиус Жуниор и Каземиро, но проблемите в защита ще принудят опитният спец да заложи на нетрадиционна тактика с трима централни бранители поради липсата на изявени крайни защитници, а това определено няма да завърши зле срещу отбори, които умеят да използват широчината на игрището.

Аржентина ли е най-добрият отбор на Мондиал 2022?

Наивно би било да считаме Белгия и Нидерландия за фаворити за спечелване на Световното, имайки предвид тяхната форма, така че като топ фаворит можем да определим отборът на Аржентина. „Гаучосите“ играят феноменален футбол и това не подлежи на обсъждане.

Аржентина спечели Копа Америка на 11-ти юли миналата година. Аржентина категорично надигра своя голям противник Бразилия насред „Маракана“, а Лео Меси най-накрая грабна голям, но все пак утешителен трофей с националната фланелка.

След това последва нова доза магнетичен аржентински футбол на Уембли в първото издание на „Финалисима“. Лионел Меси отново бе в центъра на прожекторите със своята феноменална игра като успя да даде две асистенции.

Аржентина подобри рекорда за най-много мачове без загуба. Аржентинците вече имат 34 мача, в които не са допуснали загуба. В тези 34 мача те записаха 23 победи и 11 равенства. За последно те загубиха от Бразилия преди повече от три години.

Самият език на тялото на играчите в тези мачове говори, че те са готови да умрат на терена за своя капитан Лионел Меси, а вратарят на „гаучосите“ Емилиано Мартинез дори го заяви в интервю наскоро. Ще успее ли Лионел Меси да напише нова глава във вече богата си футболна история? Ще свърши ли близо четиридесетгодишното чакане на Аржентина за нов трофей?

По всяка вероятност това ще е най-добрият шанс, който Аржентина може да иска. Повечето фаворити се намират в дупка, Аржентина вече изглежда като истински колектив, футболистите играят задружно и красиво, а формата, която Лео Меси демонстрира в последно време, напомня за най-добрите му дни. Световното първенство в Катар през 2022-ра година ще бъде запомнено като първенството на Аржентина и Лионел Меси!

 

*публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Не е сняг и градушка, вредно явление попари част от България
Дата: 19/04, 12:26

Доц. Наталия Киселова: Главчев може да се оттегли и без вот на недоверие
Дата: 19/04, 12:26

Две бебета починаха от коклюш у нас
Дата: 19/04, 12:21

Мъж нападна жена в Белослав и й открадна чантата
Дата: 19/04, 12:13

В 11:02 часа българско време силно земетресение удари Гърция и Турция
Дата: 19/04, 12:06

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия