Виктория от „Ергенът” ще съди БФС за уволнението си


Дата: 19/04, 11:33

кадри bTV

редактор Веселин Златков 

След „Ергенът” Виктория Асенова влиза в нова драма, този път съдебна. Тя ще съди Българсксия футболен съюз за уволнението си. „Разтрогнахме, както се казва на футболен език, но не по мое желание”, така скандалната „ергенка” обясни ситуацията между нея и БФС, които са я изгонили от работа, защото уронвала престижа на организацията.

Виктория обаче заяви, че е уволнена заради това, че е разкрила, че една от тайните сестри в шоуто, Габриела, има връзка с футболист.

„В БФС е като като през 90-те, някой се обажда на някой и казва „махни я тази”, обясни ситуацията отстранената „ергенка”. Тя освен това заяви, че не излъгала, а и има доказателства. Виктория каза, че въпросният футболист и е писал, за да ѝ се оправдава за отношенията си с Габриела.

Вече бившата футболна мениджърка внесе още няколко уточнения за това, което се разбра от шоуто. „Не съм от ромски произход”, подчерта Виктория Асенова. Тя също така обясни, че все още е влюбена в Алек Младенов, който я остави без роза.

„Все още съм влюбена. Не казвам, че няма мъже след „Ергенът”, но не им давам шанс. Ако е писано, животът ще ни срещне”, това призна Виктория в „Преди обед” по bTV. Тя се появи там с любимото си кученце на име Уиски. Новото ѝ занимание след риалитито е да прави ръчни свещи.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До 22 градуса и дъжд в четвъртък
Дата: 02/05, 04:00

Страхотна къща с панорамна гледка към гр. Варна
Дата: 02/05, 03:20

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 02/05, 03:10

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 02/05, 03:10

На днешния ден рожден ден има Тончо Токмакчиев
Дата: 02/05, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия