Лили Иванова: Предпочетох да остана в България и не съжалявам


Дата: 05/12, 12:16

Снимка Булфото, архив

Лили Иванова се обърна към публиката в "Арена Армеец": 

„Благодаря ви от цялото си сърце. Искам само да ви кажа, че когато навремето имах възможност да замина и да не се върна, предпочетох да остана в България и не съжалявам. Обичам ви“. С тези думи завърши кулминационният концерт от националното турне на Лили Иванова. Събитието бе в изпълнената до краен предел най-голяма българска зала „Арена София“, пише БТА.

Най-голямото и обичано име в българската поп музика изпя 16 песни, които бяха своеобразна разходка из цялата й над 60-годишна творческа кариера. Концертът започна с най-новото от репортера на Лили – „Без контрол“, „Чуй душата ми“, „Животът“. Последва „Студ“ – песен от 1989 г., която звучи в нов аранжимент, както и „Ако спра да обичам“. След „Искам те“ залата вече беше на крака и аплодираше „Този свят е жена“, „Невероятно“, „Бурната река“. 

След изпълнението на един от най-големите си хитове от последните 15 години – „За тебе бях“, Лили каза: „Аз попях доста, но да видим заедно какво ще направим“.

Цялата зала в хор пееше „Щурче“, „Детелини“, „Панаири“, „Предупреждение“ и „Ветрове“ – още една любима на българите песен, която се връща в концертния репертоар на Лили с ново звучене, със соло цигулка.

„Присъда“, песента, в която Лили Иванова пее „Последната ми дума ще е песен“, сложи финалната точка.

Изненада имаше в края на концерта, когато на сцената се появи Кубрат Пулев, а Лили го представи като „един много голям българин“.

„Ти си уникална. Всички присъстващи знаят колко емоции даваш, колко любов, колко щастие на всички нас, на цяла България. Ти си феномен в българската музика. Ти си уникална и ще си позволя да говоря от името на всички – че много те ценим и много те обичаме“, каза бившият национален състезател. 

Освен огромен букет от български рози, Лили Иванова получи от Пулев и копие на амфора от златното тракийско съкровище. „Понеже Лили е едно истинско съкровище, Лили това е подарък за теб. Опитах се да взема оригинала, но охраната е много сериозна“, пошегува се спортистът.
 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ники Станоев коментира Тръмп: Той е актьор еквилибрист
Дата: 28/03, 17:04

Полицията в Бургас издирва собственика на голяма сума пари
Дата: 28/03, 17:02

На 29 март петък имен ден празнува юначно българско име
Дата: 28/03, 17:00

Мирослав Иванов: Можеше да имаме поне още 9 месеца кабинет
Дата: 28/03, 16:451 Коментар

Европейската прокуратура извършва обиски в български курорт заради съмнения за измами
Дата: 28/03, 16:331 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия