Изпреварващо решение за спестяванията от Алианц Банк


Дата: 28/04, 14:20

Алианц Банк предлага решение за спестяванията на клиентите, което ще им позволи да „изпреварят“ събитията и да се погрижат за средствата си преди приемане на еврото.

Новият Изпреварващ депозит е без такси за откриване, внасяне на пари в брой и фиксиран курс за смяна от лева към евро. Така всеки клиент може да открие депозита директно в евро, като превалутира левове по курса на БНБ без такса. В допълнение, новият Изпреварващ депозит предлага конкурентни лихви и срокове, които осигуряват предвидимост и добра доходност на инвестицията.

Идеята е да се насърчат хората да управляват разумно своите спестявания с ранно планиране и подготовка за предстоящите промени, като се възползват от добра възвръщаемост на парите си в банка с висок рейтинг.

"Нашето желание е да дадем на клиентите възможности и избор, когато става въпрос за техните спестявания", заяви Ива Драганова, Главен директор Банкиране на дребно, Алианц Банк. "Фокусирани сме върху това да отговорим на очакванията на всеки един клиент в зависимост от неговите потребности и планове. „Изпреварващ депозит“ дава много предимства – от висока доходност на спестяванията, която до скоро беше нулева при банковите депозити, до удобството да внесеш парите си в брой без такса. На практика безплатната конверсия на левове към евро ще осигури сигурност и предвидимост с оглед предстоящото приемане на еврото.

Алианц Банк България е част от световния лидер в застраховането и управлението на активи Allianz SE. Алианц Банк се позиционира в топ 5 на банките в България и затвърждава позицията си на българския пазар като динамична банка, която предлага атрактивни индивидуални решения на своите клиенти. Притежава дългосрочен кредитен рейтинг BBB+ със стабилна перспектива, потвърден от Fitch на 21.06.2023 г.

Повече информация за „Изпреварващ депозит“ може да откриете на allianz.bg и във всеки офис на Алианц Банк България.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Хамас" за първи път склонен на примирие с Израел
Дата: 04/05, 23:34

Какво включват стандартното и разширеното изследване на кръв в лаборатория „ЛИНА”?
Дата: 04/05, 23:20

Валежите навсякъде ще спрат
Дата: 04/05, 23:11

Зеленски: Руски изтребител е свален над Източна Украйна
Дата: 04/05, 22:582 Коментара

За ден МВР установи 36 души, шофирали след употреба на алкохол, и 13 с наркотици
Дата: 04/05, 22:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия