Пет идеи за вкусен летен обяд с до 50% отстъпка от Lidl


Дата: 20/07, 11:20

Горещите месеци от годината отново са тук, а покрай тях е добре човек да помисли за няколко подходящи идеи, с които да си приготви вкусен летен обяд. През този сезон на почит са леките и свежи храни, като салати, сандвичи и разхлаждащи десерти, а по този повод Lidl има прекрасно решение с отстъпки за това. До края на юли всички клиенти на веригата могат да открият над 50 висококачествени хранителни и нехранителни продукта от разнообразни категории с до 50% намаление на цената. Акцията “Lidl сваля цените” е валидна за всички 129 магазина на веригата в страната и отразява ангажимента на компанията да продължава да помага за облекчаване на бюджета на домакинствата, като въвежда разнообразни начини за спестяване.

 

За тази цел подбрахме пет изкушаващи апетита вкусотии, с които може да си приготвите ненатоварващ бюджета летен обяд.

 

Ако искате похапването тези дни да изобилства от лекота и интересен вкус, то Lidl имат точното решение за вас. До края на юли във веригата ще откриете превъзходни стъклени нудли, които се предлагат с 50% отстъпка на цена 0,84 лв. Те са идеален вариант в комбинация с различни морски дарове или с любимите през този период от годината сезонни зеленчуци. Стъкленият им вид се дължи на нишестето от боб, което се използва за приготвянето им, а вкусът на този азиатски деликатес е наистина свеж и забележителен.   

 

Друга отлична идея от Lidl за бюджетен летен обяд е вкусният салам мортадела във вариации класик или с чушка, който се предлага в опаковка от 600 г. и цена 2,29 лв., вместо 3,49 лв. Поставен върху прясно изпечена филийка и гарниран със свежа зеленина, той е точното решение, когато искате да си приготвите нещо бързо и изключително вкусно. Особено, ако за хрупкава основа изберете новите предложения от хляб с квас от “Фурната на Lidl”, то със сигурност ще си спретнете един прекрасен и ароматен сандвич подходящ за по-топлите дни. Ако не сте почитатели на сандвича с мортадела, а по-скоро обичате от време на време да си похапвате нещо любимо от детството, то в този случай може да изберете още един продукт от акцията “Lidl сваля цените”, а именно деликатесната шунка от свински бут Pikok, която не съдържа механично отделено месо (МОМ) и се предлага в опаковка от 200 г. и цена 2,99 лв. вместо 3,49 лв.

 

Едва ли има нещо по-хубаво от десерт, с който да се подсладите след засищащо похапване. Акцията “Lidl сваля цените” има решение и за това, като до края на юли може да откриете вкусно плодово мляко Pilos в различни видове с 50% отстъпка на цена 1,29 лв. Ако пък искате да се разхладите с освежаващо питие, то може да го направите с обичаната от малки и големи плодова напитка Мултивитамин на марката Solevita, която се предлага в опаковка от 2 литра и с 37% намаление на цена 1,69 лв.   

 

Това е само една малка част от множеството намалени предложения, които може да откриете във всички магазини на Lidl в страната. Разгледайте седмичната брошура на веригата и открийте още много достъпни и разнообразни продукти, с които може да си приготвите превъзходен летен обяд. Да ви е вкусно!

 

* публикация

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



За мен Доган беше като Бог от Олимп, но за 10 години не го видях нито веднъж на живо, обяви млад депесар
Дата: 05/09, 14:18

Промяна в една линия във Варна на 9 септември
Дата: 05/09, 14:10

Времето се разваля още в първия ден на дългия уикенд в част от България
Дата: 05/09, 14:08

Влак блъсна кола и шофьорът загина
Дата: 05/09, 13:51

Главчев: НАП и ДАНС започват проверка на паркинги по границите
Дата: 05/09, 13:451 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия