Хороскоп за 16 май четвъртък: Да запали свещ зодия


Дата: 15/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Везни да запали свещ днес, да се концентрира и да пречисти съзнанието си. 

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Отлично време за общуване и кратки пътувания. Ако имате възможност, тръгнете на път сутринта. Тогава зарядът с оптимизъм и добро настроение ще Ви бъдат подсигурени за цялото денонощие. През това време няма да Ви е трудно оперативно да се договорите с партньорите по бизнес, да преминете тест , изпит, събеседване, да напишете или изпратите писмо, или да позвъните по телефона. Денят създава прекрасни условия за литературно-художествена работа, а също и за различни технически операции и работа с текстове (като например коригиране, редактиране, оптимизиране).

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.
 

Близнаци

Не е желателно посещението на увеселителни заведения, а и пребиваването в шумна приятелска компания може да се откаже не толкова приятно, както сте си мислели. Оказвате се в центъра на внимание, но за съжаление това внимание съвсем не е дружелюбно.

Зависниците се опитват колкото се може по-болно да Ви ухапят, сплетниците разпространяват възмутителни слухове и в резултат на всичко това от Вашето добро настроение няма да остане и следа.

Но пък в компанията на своите близки хора ще се чувствате къде-къде по-спокойно и комфортно.

Няма да бъде скучно: навярно ще се намерят и неща, които да са интересни за всички.
 

 

Рак

Ако отказвате да признаете, че нещата не са съвсем така, както трябва, това съвсем не значи, че в живота Ви всичко върви отлично.

Престанете да криете главата си в пясъка! Вие отказвате да видите суровата реалност, но едновременно с това изпускате от поглед много прекрасни неща.

Лесно можете да се справите с всичко, което ще се случи днес, и затова престанете да избягвате ререшаването на проблемите - това е само напразна загуба на време.

Погледнете истината в очите и се наслаждавайте на истинския живот . Обезателно ще успеете!
 

Лъв

Ако съществува човек, който обикновено е достатъчно уверен в това , какво иска, и кога и как трябва да го направи, това сте Вие.

Само че в настоящия момент просто се разкъсвате между това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не съвсем добре, което означава, да останете на крак до тогава, до когато изобщо е възможно, и да забравите за всичко, освен за сегашната вечер.

Окончателното решение, разбира се, остава на Вашата съвест, но при наличието на нужния двуног компаньон, интересен филм и примамлива огромна купа с пуканки, нама да изпитате особени колебания.
 

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти.

Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат.

Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.
 

Везни

Не може да се каже, че голям и независим човек като Вас , се нуждае постоянно някой да го държи за ръката.

Като самостоятелен човек сте си избрали път, и крачейки по него се усещате достатъчно комфортно.

Никой от познатите ви не е в състояние да разбере Вашата реалност, но този факт нека не Ви разочарова и огорчава.

Когато се опирате на собствената си вяра, то ставате все по-щастлив, че сте избрали именно този път.

Запалете свещ и пречистете съзнанието си. 
 

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите...

Стрелец

Искате ли да оставите своя следа в този свят? Разбира се, че искате! Може да получите възможност да направите нещо, което никой няма да остави без внимание, и затова бъдете готови да действате веднага , щом Ви се предостави удобен случай. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно днес си заслужава да направите това. Хората Ще Ви видят в съвършено нова светлина!
 

Козирог

Доста трудно ще Ви бъде днес да поддържате нивото на общуване, прието в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, отколкото сте, защото това ще има обратен ефект.
 

Водолей

Ще можете да постигнете добри резултати в професионалната си дейност, даже и да не придавате голямо значение на работата си. Това именно е денят, в който успехът сам ще се пъха в ръцете Ви, независимо дали полагате макар и минимални усилия, за да се възползвате от ситуацията. Ясно е, че за главозамайващи кариерни висоти днес може само да мечтаете, но пък подобряване на финансовото положение през този ден е напълно възможно. Отношенията Ви с близките се подреждат добре, а Вие ще се окажете и дипломат, и миротворец, и източник на всеобща радост. Така че не губете оптимизмът и доброто си настроение!
 

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие . Поне може да се надявате на това....



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дамски чехли - ниски, високи и във всеки цвят
Дата: 29/05, 12:53

Как да изберем подходящи тапети за стена?
Дата: 29/05, 12:50

Швеция изпраща помощ на Украйна за 1,2 млрд. долара
Дата: 29/05, 12:442 Коментара

Топ 7 позитиви на белите зъби
Дата: 29/05, 12:40

7000 лева за варненец, нападнал възрастна жена в дома й
Дата: 29/05, 12:341 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия