За всички пациенти с репродуктивни проблеми- безплатна консултация със специалиста проф. д-р Джем Фичиджиолу на 02-ти-03-ти Декември 2022г. в София


Дата: 24/11, 04:30

На 02-ти-03-ти Декември 2022г. Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ посреща за пореден път опитния специалист проф. д-р Джем Фичиджиолу.

Двойки с проблемно забременяване от София и региона ще имат възможност да се консултират БЕЗПЛАТНО с водещия специалист от Турция на 02-03.12.2022г.

Проф. д-р Джем Фичиджиолу е с богат международен опит и прилага иновативен метод, който води до по-висока успеваемост при инвитро с мъжки фактор за безплодие. Той ще гостува по покана на управителя на ЗИЦ „Медикъл Караджъ“- Звезделина Лютфи и в рамките на инициативата на Здравния информационен център за предоставяне на достъп до най-иновативните и модерни технологии в медицината.

Кой е Проф.д-р Джем Фичиджиолу?

Основните клинични области на интерес на Проф.д-р Джем Фичиджиолу включват:

Проф. д-р Фичиджиолу прилага в своята практика иновативен метод за инвитро оплождане с микрочип-технология, който дава нова надежда на много двойки с репродуктивни проблеми. Прилага се в случаите с мъжки фактор за безплодие и води до чувствителен ръст на случаите, при които се постига бременност. На мъжки фактор се дължат почти половината от случаите на проблемно забременяване. Това означава, че възможностите за зачеване по естествен път са ограничени поради намален брой или намалена подвижност на сперматозоидите. В тези случаи се прилага микрофлуидната чип технология, която подпомага селектирането на най-здравите и жизнеспособни сперматозоиди.

Тези чипове са гравирани с миниатюрни канали или ленти. Когато две ленти се слеят, енергичните сперматозоиди плуват, докато по-слабите или увредените се събират отделно. След това селектираните сперматозоиди се използват чрез микроинжекция“, описва метода проф. д-р Джем Фичиджиолу. Така се гарантира създаването на по-качествени ембриони и по-висок шанс за забременяване. Проф. Фичиджиолу определя метода като: „значителен пробив в лечението на мъжкото безплодие“.

Микрочип технологията е само един от всички методи за по-добър успех при инвитро процедури, които се прилагат в „Йедитепе“. Благодарение на тях, от болницата отчитат успеваемост от 55% при пациенти под 35-годишна възраст, 47% при тези между 35 и 40-годишна възраст и около 20% при пациенти над 40 години.

За намален яйчников резерв проф. д-р Джем Фичиджиолу прилага техниките PRP (плазма,богата на тромбоцити) и SVF (стромална съдова фракция).

Какво е PRP?

PRP (Platelet-Rich Plasma) е плазма, богата на тромбоцити, получена чрез центрофугиране на кръвна проба от пациента, при което се изолират растежни фактори- молекули, които предизвикват растежа на тъканите и кръвоносните съдове.

Установено е, че приложението на PRP може да бъде използвано в две различни лечения в областта на IVF – подмладяване на яйчниковата тъкан и удебеляване на вътрешната мембрана (ендометриум) на матката.


 

За консултация с Проф. д-р Фичиджиолу е необходимо да се предоставят следните изследвания:

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Фичиджиолу на 02-03.12.2022г. в София, трябва да си запишат час предварително на:

Имайте предвид, че по време на консултациите няма да бъдат извършвани физикални прегледи. Безплатните консултации се провеждат на база медицинските документи, с които разполагат пациентите към момента.


*публикация


 Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Румъния се превъоръжава за морски бой срещу заплаха от Черно море
Дата: 31/01, 16:18

НАП и КФН не откриха нарушения в "Нексо": Компанията не предлага услуги в България и не е финансирала партии
Дата: 31/01, 16:11

Туристите в Банско са се увеличили
Дата: 31/01, 16:10

Атанас Илиев дойде на „Тича“ и подписва с Черно море
Дата: 31/01, 16:08

Има решение при крампи
Дата: 31/01, 16:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия