Хороскоп за 13 май понеделник: Да каже истината директно на половинката си зодия


Дата: 12/05, 19:30

Пиксабей

Зодия Близнаци директно да говори с половинката си.

Ето и хороскопа на Ламята:

Овен

Най-добрият подход за решаване на проблема е, да узнаете повече за него. Разширете знанията си за всички аспекти на обкръжаващите Ви сили и хора, защото когато узнаете кое мотивира техните действия, , ще можете сами да ги мотивирате, а всичко ще бъде във Ваши ръце. Интересното е, че е вярно и обратното - колкото повече знаят те за Вашите мотиви, толкова по-силно могат да Ви повлияят. Сами решавате, дали искате и по-нататък да играете във Висшата лига и затова бъдете толкова открити, доколкото сами искате.

Телец

Може да решите имуществените и финансови проблеми бързо, ловко и изящно. На способността Ви да излизате с достойно от сложни ситуации, ще завидят много по-опитни колеги и познати. Ще се появят възможности да намерите нови съмишленици, и то много влиятелни, а заедно с тях ще можете да постигнете големи успехи. Радва Ви стабилността на емоционалния фон: дори и не съвсем малките трудности няма да Ви попречат да запазите спокойно и дружелюбно настроение. Най-добре е всички среши, независимо от техния характер, да уреждате извън дома си. Би Ви било много полезно някакво разнообразие.
 

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин.

Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса.

Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.


 

Рак

Ту тук, ту там възникват ласкателни ситуации, макар че не всички са така очевидни. Отново разгледайте неотдавнашните събития, и се постарайте да вникнете в тяхната същност.Нарасналата отговорност , това е най-верния знак, че правите на обкръжаващите силно положително впечатление. Всичко, което трябва да направите днес , това е , да се придържате към ежедневните задачи, както и трансформирате нервността в положителна енергия.Вярвайте в себе си, защото всички останали вярват във Вас.
 

Лъв

През този ден Вашият любим човек ще се издигне в очите Ви, независимо дали ще направи нещо за тази цел, или не. Просто така ще се подредат картите на гадателската маса на съдбата. Постарайте се да направите всичко възможно, за да извлечете максимална изгода от създалата се ситуация.
 

Дева

Днес Вашият любим човек ще стане щастлив притежател на особени права и правомощия, каквито по отношение на Вас няма никой друг човек, в този огромен свят. Остава да се надявате, че той ще се разпореди с полученото съкровище внимателно и разумно, както подобава на Вашата половинка...
 

Везни

Днес ще Ви бъде трудно. Непрекъснато ще се карате с обкръжаващите, макар че съвсем няма да целите това. Въпреки че не искате да обидите когото и да било, често правите забележки, които се тълкуват неправилно. По-добре говорете направо, защото по този начин ще можете да избегнете недоразуменията. Няма да Ви е излишна помощта на близките, но преди да я получите, ще се наложи да изслушате куп неприятни наставления. Вашата „половинка” ще е приятно изключение и ще Ви разбира от половин дума.
 

Скорпион

Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, включително и на своя любим човек (на пътво място). Рабира се, че е много важно да имате собствено мнение по всеки въпрос, както и непосредствено поведение и екстравагантен стил, но за най-близкия си човек и за това, че може да се срамува заради Вас, също трябва да помислите...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.
 

Козирог

В последно време животът Ви се е преобърнал с главата надолу и затова не е трудно да се разбере, защо толкова много Ви се иска, да оси останете у дома, в своето уютно гнезденце. Само че е време отново да покажете глава навън, защото Вашият звезден сектор е готов да се окаже под влияние на много стабилен източник, а това е еднозначна промяна към по-добро. Разбира се, когато нещата се уталожат, може да Ви помолят, да поемете още някаква отговорност. Кажете „да”, защото това може да се окаже за Вас невероятно приключение.
 

Водолей

Да достигнете и надминете! Днес силно ще Ви се прииска да докажете на своите приятелки и приятели , че романът с Вашия човек е направо идеален, а той е наистина образцов, и всички трябва да започнат да Ви завиждат направо сега. Опитайте, пък може и да се получи! Най-важното е, Вашата половинка да не бъде против!
 

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В тази държава в ЕС ще гласуват през телефоните
Дата: 06/06, 11:30

Лекарите се борят за живота на пострадал на пътя моторист
Дата: 06/06, 11:27

Пуснаха кадри на Светлана Гущерова и бореца Кирил Терзиев
Дата: 06/06, 11:27

Рязко намаляват предложенията за работа на програмисти в България
Дата: 06/06, 11:22

Клиент преби с дъска служител на енергото
Дата: 06/06, 11:161 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия