Открийте отличен дерматолог, индивидуална грижа и несравними резултати в естетичен център “Свети Пантелеймон” в София


Дата: 21/11, 16:26

Естетичен център “Свети Пантелеймон” специализира в красотата и нейното ефективно и иновативно развитие. Предимствата на центъра превъзхождат редица други конкурентни места. Той предлага професионална диагностика и лечение от лекари и хирурзи, специализирали в естетичната дерматология. Гарантира индивидуален подход и грижа към всеки пациент, прецизна работа и сигурни и ефективни резултати след всяка процедура. 

 

Естетичният център е част от медицински център “Свети Пантелеймон” в столицата. За да намерите добър дерматолог в София, доверете се на специалистите — всеки кожен лекар в центъра гарантира незаменима грижа и професионално отношение. 

 

Високо качество и иновативна технология — гаранцията за успех

Естетичен център “Свети Пантелеймон” разполага с висококачествена апаратура и уреди от най-висок клас. Един от тях е Plexr. 

Технологията е иновативна възможност в естетичния свят. Тя въздейства директно върху проблемния участък и свежда рискът от увреждане на кожата до минимум. 

Plexr представлява микроплазмен уред от ново поколение. Уредът предизвиква сублимация на кожата — въздейства само на епидермиса оставяйки околните тъкани незасегнати. 

 

Plexr технологията обещава бързи и трайни резултати. Процедурите са краткотрайни и безболезнени — всяка от тях се извършва под локална анестезия под наблюдението на специалист дерматолог. Те се извършват без кървене, без белези и без разрези. Възстановителният период е кратък и безболезнен. 

 

Друг уред, с който работи всеки кожен лекар в центъра, е VIVACE RF. Той служи за иновативната микронидлинг радиочестотна терапия, която осигурява естествен лифтинг и цялостно подобрение на външния вид на кожата с минимална инвазивност. Той използва радиочестотна технология и накрайник с 36 стерилни позлатени микроигли. Те контролирано проникват в кожата и пускат радиочестотата в колагеновите влакна. По този начин се активира производството на колаген, а бактериите, причиняващи акне, се унищожават. 

 

Уредът е подходящ за третиране на бръчки, белези, акне, разширени пори, пигментни и старчески петна, както и отпусната кожа. Всяка терапия се извършва с локален анестетик и трае не повече от 30 минути. Резултатите са видими още след първата процедура — кожата е подвигната и подмладена, пигментните петна са значително намалели, а тенът е освежен. Порите са свити, акнето е намаляло и белезите са изчезнали. 

 

Намерете добър дерматолог в София — доверете се на естетичен център “Свети Пантелеймон”

Тук работят едни от най-добрите специалисти — това е мястото, на което несъмнено ще намерите добър дерматолог в София. Екипът от професионалисти в центъра има дългогодишен опит и несравними умения. Тук приоритет са пациентите и техните нужди. Преди всяка терапия се извършва дерматологичен контролен преглед, след който дерматологът препоръчва процедура спрямо индивидуалните нужди на пациента. 

 

Вече не е необходимо да търсите добър кожен лекар в София — екипът от професионалисти в естетичен център “Свети Пантелеймон” ще се погрижи за вашия комфорт и ще ви осигури лечение, като никое друго. 

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ветераните на Черно море победиха Спартак с дузпи
Дата: 18/04, 19:55

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 18/04, 19:50

Прекален риск провали знаещ варненец в "Стани богат"
Дата: 18/04, 19:40

Социолог: Щом президентът и премиерът не отстъпват, вероятно ще има трето предложение за външен министър
Дата: 18/04, 19:291 Коментар

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат
Дата: 18/04, 19:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия