Защо модата в мъжките костюми почти не се променя?


Дата: 27/11, 09:20

И вие ли си задавате този въпрос: Защо тенденциите в дамското облекло се променят непрекъснато, докато мъжката мода и мъжките костюми остават почти непроменени през последните 30 години?

Мъжките костюми подчертават достойнствата на мъжката фигура 

Мъжките костюми не са се променили много поради една много проста причина: първите майстори шивачи са разбрали кое най-добре приляга на фигурата на мъжа и са разработили прагматично решение за мъжката мода преди поколения.

Когато един мъж носи действително майсторски изработен костюм, риза или друга дреха, тогава той разбира колко добре тя всъщност допълва външния му вид, повишава уважението, с който го възприемат и увеличава самоувереността му. С малки промени през годините, като ширината и стила на реверите, ширината и модела на вратовръзките, както и по-смелите цветове, същността и основната цел на мъжките костюми остават неизменни през годините.

“По дрехите посрещат”

Когато един мъж носи костюм, той се докосва до общественото подсъзнание за това как трябва да изглежда един "мъж" и това му дава известен авторитет и увеличава неговата власт в очите на другите. Защото въпреки всичко, хората се преценяват един друг по външния си вид. Ако изглеждате небрежно, към вас ще се отнасят небрежно. Изглеждайте като милионер и хората ще се отнасят с вас като с милионер. Много хора не са съгласни с това твърдение, но то все пак е факт. Най-добре е да се изправиш срещу него и да го използваш в своя полза, вместо да го отхвърляш в опит да се откъснеш от предразсъдъците.

Надеждността и стабилността на мъжа са характеристики, които хората подсъзнателно отчитат в романтичните връзки, социалните среди и бизнес контактите. Ако сте мъж, който иска да е привлекателен за жените, ще бъде добре да знаете, че те оценяват и харесват мъже, който носят костюми. Деловите ви контакти могат да определят въз основа на това колко добре обръщате внимание на детайлите в облеклото си, че вероятно обръщате внимание на детайлите и в бизнеса и/или в живота, като по този начин ще се отнасят към вас с по-голямо доверие.

 

Мъжките костюми са качествени, практични и са дълготрайна инвестиция

Качествените мъжки костюми обикновено са по-добре изработени и по-скъпи от дамското облекло и в резултат на това мъжът може да носи един и същ костюм в продължение на много, много години, без той да изглежда остарял.

Костюмът от две (понякога от три) части не се променя и поради чисто практични причини: той е удобен, а мъжете обичат да им е удобно. Джобове за билети за театър, автобусни билети, часовник, място за носене на ценни предмети, множество джобове за съхранение на различни вещи. Освен това мъжките костюми са по-стилни от дънките и тениските.

Защо да променяте нещо, което върши работа? Мъжете нямат нужда от промяна, всъщност с колкото по-малко промени трябва да се справят, толкова по-добре. Повечето са доволни, че не трябва да се притесняват да си купуват нови дрехи, за да бъдат в крак с актуалната мода.

Мъжете, също така, се грижат изключително много за инвестициите си. По принцип рядко искат да похарчат голяма сума пари наведнъж, особено за дрехи. Повечето мъже не се интересуват толкова от дрехите в сравнение с много жени и очакват, че инвестицията им ще продължи поне половин живот.

Ако и вие искате да направите изгодна инвестиция в мъжки костюми, които ще запазят качеството си и ще бъде актуални дълги години, добра идея е да помислите за мъжки костюм по поръчка. В Ателие Брутале шият мъжки костюми по технологията “made to measure”. Няма нужда да се притеснявате за качеството - то при тях е винаги превъзходно, нито за тенденциите и стила, защото когато ги посетите, те ще ви консултират безплатно. Просто им се обадете и си запазете час!

 

* публикацияСледете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Румъния се превъоръжава за морски бой срещу заплаха от Черно море
Дата: 31/01, 16:18

НАП и КФН не откриха нарушения в "Нексо": Компанията не предлага услуги в България и не е финансирала партии
Дата: 31/01, 16:11

Туристите в Банско са се увеличили
Дата: 31/01, 16:10

Атанас Илиев дойде на „Тича“ и подписва с Черно море
Дата: 31/01, 16:08

Има решение при крампи
Дата: 31/01, 16:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия