Има решение при крампи


Дата: 28/03, 05:20

Интервю с проф. д-р Красимир Генов, дмн, Неврология, Втора МБАЛ, София

 

Доказва се директно от резултатите, които наблюдавам при пациентите си“

Стягат те толкова силно и неочаквано, че чак сълзи избиват на очите. Страда и сънят, а да не говорим колко е опасно по време на шофиране например. Решението, зад което застават все повече специалисти, е вече и в ръцете на потърпевшите.

За съвет как да се отървем от крампите – сигнал за опасни дефицити в организма - потърсихме проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника Нервни болести към Втора МБАЛ в София. От практиката си той осветява въпроса кое и защо помага най-добре:

Здравейте, проф. Генов. Защо ни мъчат крампи?

Здравейте. Може би най-разбираемо би звучало, ако кажа, че крампите са сигнал на организма, че нещо в тялото не е наред и му липсват важни вещества. Това най-често са електролити, които се изхвърлят чрез изпотяване и уриниране, а не се набавят отвън в достатъчно количество, поради лошо хранене или някои видове заболявания. Разбира се, прекомерното претоварване или проблеми с кръвообращението също могат да доведат до тежки схващания, но това са по-редки случаи.

Прави сте като казвате, че крампите „мъчат“ – тези резки неволеви мускулни контракции наистина могат да са мъчителни и продължителни. И не само – могат да са сигнал за нещо далеч по-опасно, случващо се като процес в тялото.

Какво е решението да се избавим от тях?

Вярвам, че не искате да говорим за временни мерки, а за работещи дълготрайни решения. Открих, че такова е специален комплекс, познат у нас като MagComboK (МагКомбо). Това е концентриран чист магнезий, обогатен с Витамин С, B2,B6 и B12. Подобна комбинация се “изсмуква“ от тялото с много високи ползи. Благодарение на толкова голямата наличност на магнезий в кръвообращението всяка капсула MagComboK действа в пълния си потенциал. Затова само 1 на ден е напълно достатъчна да елиминира дори най-упоритите мускулни схващания.

А кога се усещат резултатите?

Бързината на ефективността на MagComboK се доказва директно от резултатите, които наблюдавам при пациентите си, а за тях дали продуктът облекчава мъчителните усещания бързо е много важно. Специалната му форма – маслен разтвор – осигурява най-високото ниво на усвояване в организма, постигано досега. Така масленият магнезий успя да измести традиционните форми. При лабораторно изследване той е отчел цели 35% по-висока бионаличност от тях, достигайки 90-процентово усвояване. Тази различна технология, наречена LICAPS™, е от изключителна важност, защото бързият резултат може да настъпи само от добро усвояване. Скоро нещата се подобряват. Вече ги няма тези неочаквани силни схващания, а с тях и усещанията се сменят – не само мускулният тонус е повлиян добре, а цялостното нервно състояние.

Само при крампи ли помага?

Не, не само. Това е най-популярното предназначение на MagComboK, но реално е изключително полезен за поне още 300 ензимни реакции в организма. MagComboK подкрепя и мозъка ни, помага ни при стрес, повлиява добре съня и ни прави емоционално по-стабилни, ако щете. Също така повлиява ефективния контрол на нормалното кръвно налягане и работата на сърцето. Като невролог, това е вероятно най-честата съпътстваща терапия, която препоръчвам. Резултатите говорят сами.

Можете да откриете MagComboK в най-близката аптека до вас.

 

Повече информация за MagComboK може да намерите ТУК >>>

 

Източник: MagComboK

 

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 28/03, 20:10

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 20:10

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 28/03, 20:10

Експерт по право: Ако президентът не е съгласен с някой служебен министър, ще трябва да отстъпи
Дата: 28/03, 20:08

Руски военен самолет се разби в морето край Севастопол
Дата: 28/03, 20:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия