Атнас Русев към Петков: Изтъркани опорки, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката


Дата: 29/04, 12:39

Кадри: БТВ и Булфото

Задочният спор между бившия премиер Кирил Петков и председателя на сдружението "Да опазим Корал" Атанас Русев продължава. Последният отговори на съпредседателя на ПП, който по-рано днес замеси Румен Николов-Пашата в историята с фалшифицираните документи, пише "Епицентър".

По-рано днес Кирил Петков разказа в своя профил как през 2022 г. дал списък на тогавашния главен прокурор Иван Гешев с 19 имена и Румен Николов - Пашата бил едно от имената. По думите на съпредседателя на "Продължаваме промяната" след това председателят на сдружение "Да опазим Корал" Атанас Русев му се обадил, за да му крещи защо е включил Пашата в списъка. По-късно се обадил и на бащата на Петков по същата причина.

Русев нарече тези твърдения "изтъркани опорки, дето ги спускаш, за да си изчистиш всички измами, с които влезе в политиката". Председателят на сдружението твърди, че това са лъжи и каза, че ще заведе дело за клевета срещу Петков.

"Ние реагираме по закон, защото всяко бездействия от страна на сдружението и лично от моя страна би означавало съучастие към това престъпление, което не може да допуснем. Потърпевши са не само Корал, но и цялото общество, което ти имаш претенции да управляваш. Докога ще продължаваш така да лъжеш и да мажеш? Такива хора като теб трябва да бъдат не само извън политиката, но и извън обществения живот. Ти излъга и предаде надеждите на цял един народ. Знаеш каква е съдбата на предателите по справедливост", написа още Атанас Русев във фейсбук профила си.

С коментар се включи и бащата на Кирил Петков - Петко, който заяви, че Русев многократно му е казвал, че е близък с Пашата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Съседка на България въоръжи изтребители до зъби с ракети "въздух въздух" за 341 милиона долара
Дата: 15/05, 10:53

В 2:05 часа хиляди българи усетиха земетресението: "Чу се гръм"
Дата: 15/05, 10:48

Регионалният министър: АПИ губи дело след дело, това ще струва милиони
Дата: 15/05, 10:40

30 яхти изгоряха в Хърватия
Дата: 15/05, 10:37

Неделя Щонова си призна чувствата към Месечков: Много го обикнах в този момент
Дата: 15/05, 10:371 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия