БТВ направи зрителите на луди с нейната ръка с пръстен преди финала на Ергенът


Дата: 16/05, 12:11

Кадър БТВ

Интересен ден за феновете на Ергенът. След като сутринта „изтече“ запис, който навежда на мисълта каква е развръзката в риалитито, по-късно бе публикувана и снимка на женска ръка, на която стои годежен пръстен, предаде "Блиц".

Това обърка феновете на риалитито, тъй като това са двата обсъждани финала на шоуто в последните месеци. Всичко това навежда на мисълта, че от БТВ всъщност правят масирана акция, подобно на направената преди години за финала на Игра на тронове, която цели да провокира интереса на феновете, които очакват голямата развръзка тази вечер.

Интересен факт е, че изтеклият запис е сниман в студио и е доста по-различен от останалите епизоди, които водещият Наум е направил по време на снимките на риалитито и то от Родос. Какво всъщност ще се случи, предстои да разберем тази вечер.

На кадрите то сутринта се вижда как двете красавици разговарят с Наум и коментират как точно е приключила романтичната приказка за тях. От там разбираме, че Алек не избира нито една от дамите.  Двете дами са разочаровани, че Алек дори не се е появил, за да обяви решението си, а са били зарязани през видео, в което той споделя, че не може да вземе решение.

Минути след публикуването на видеото, bTV свалиха съдържанието. И пусна снимка на женска ръка с годежен пръстен, което означава, че все пак някоя от дамите е сложила бижуто на ръката си. Това още повече обърка зрителите, а изглежда БТВ разиграват различни сценарии за финала довечера, за да задържат интереса на зрителите и до последно да не се знае какво ще се случи.

 

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 1 юни рожден ден има Крисия
Дата: 01/06, 03:00

Байдън призова Хамас да приеме ново предложение на Израел
Дата: 01/06, 02:30

Известният турски медикален онколог доц. д-р Айхан Мурат ще провежда безплатни консултации в София на 7 юни 2024 г.
Дата: 01/06, 02:00

Кралски орден за АББА: За изключителни постижения в музиката
Дата: 01/06, 02:00

Светлана Енчева – от мечта до реализиран интериорен дизайнер
Дата: 01/06, 01:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия