Какво ви предлага Службата по трудова медицина "Св. Пантелеймон" в София?


Дата: 24/11, 19:38

Осигуряването на здравословните и безопасни условия на труд освен че е от първостепенно значение за гарантирането на здравето на служителите, е и в основата на добрата мотивация на работещите. Успехът на всяко предприятие се гради именно на тези фундаменти. Мисията на Служба по трудова медицина  “Св. Пантелеймон” в София е в предоставянето на комплексни услуги в областта на ЗБУТ, така, че работодателите успешно да изпълнят законовите изисквания в това направление и да осигурят оптимални условия за работа на работещите, които отговарят на санитарно- хигиенните изисквания.

 

В дейността си се ръководим от превантивния подход, така че да се управляват професионално рисковете и да не се допуска увреждане на здравето на служителите, непредвидени разходи и/или увреждане на репутацията на предприятието в следствие на неблагоприятен инцидент. 

 

Екипът на Служба по трудова медицина  “Св. Пантелеймон” в София подготвя цялата документация, свързана с условията на труд. В това число се включва както формирането на политиката за здравословни и безопасни условия на труд в предприятието, така и документите за информиране и обучение на служителите, също и по конкретни казуси. Чрез прецизна и експертна оценка на риска на работното място ние подкрепяме работодателите да намалят или отстранят напълно възможността за възникване на нежелани инциденти или неблагоприятни за здравето на заетите ситуации. Чрез подходящи и навременно приложени мерки ние се утвърдихме като доверения партньор на нашите клиенти. 

 

Като част от комплексното обслужване на нашата Служба по трудова медицина в София организираме и реализираме здравното наблюдение на служителите в предприятието. За целта имаме дългогодишно партньорство с едни от водещите лекари в страната, които са консултанти или работят в Медицински център “Св. Пантелеймон”.

 

Неразделна част от успеха на всяка политика или предприета мярка в областта на ЗБУТ е информирането и обучението на ръководния състав, на изпълняващите такива функции служители/ групи и на служителите като цяло. Ние ще предложим специално разработени програми за обучение, с оглед опазването на здравето и безопасността при работа.

 

Не на последно място на нашата Служба по трудова медицина в София можете да се доверите за консултиране по възникнали казуси, предписания на контролни органи или управление на проекти в сферата на здравето и безопасността на работното място.

Въвеждането на принципа за постоянно подобрение на управлението на дейностите по ЗБУТ ще ви помогне да постигнете по-добра ефективност и да се развивате във времето. Освен безспорните ползи за подобряване на здравето на заетите в предприятието, това е и сериозно конкурентно предимство. 

Ние сме щастливи, че можем да помогнем на клиентите си да вървят напред и да следват най-добрите практики в областта, с оглед на спецификите на дейността и конкретните условия. 

 

*публикацияСледете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.От утре издават карти за безплатно пътуване на деца до 10 години в градския транспорт на Варна
Дата: 31/01, 15:38

Зарков: Не са ми предлагали да остана на поста
Дата: 31/01, 15:35

Министърът на културата обобщи мандата си: Минно поле с непрестанно напрежение
Дата: 31/01, 15:171 Коментар

Министерство на образованието за разказа на Костадинов за "балтиите" и "евробабаитите" в училище: Подобна случка няма
Дата: 31/01, 15:16

Общински съвет - Варна прие условията за безплатното саниране на сградите
Дата: 31/01, 15:07

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия