Завъртяха голяма интрига с Мария Илиева и Ивана за "Гласът на България"


Дата: 17/06, 15:57

Пиксабей

Наесен с песен ще е положението в буквалния смисъл на думата, защото се задава и нов сезон на "Гласът на България". И в него, за втора поредна година, като жури влиза певицата Мария Илиева, цитира Уикенд.

Нейното място обаче, още отсега предизвика дискусии в социалните мрежи, най-вече заради тиражираните слухове, че на нейно място са гласяли фолкдивата Ивана. Ивана обаче, отпаднала като вариант заради Мария Илиева.

Преди дни от bTV съобщиха, че тази година в "Гласът" на мястото на Миро влиза Влади Ампов-Графа, а по-късно стана ясно, че другите в червените столове ще са Дара, Мария Илиева и Иван Лечев.

Младата певица Дара е като бетонирана във формата, особено след блестящото си представяне в "Денсинг старс", което я превърна във всенародна любимка. Иван Лечев пък, вече от доста време изглежда непоклатим там, като неговото предстоящо участие ще е 8-мо поредно.

Миро нанесе жесток удар по bTV, каза цялата истина за преговорите с "Гласът на България" ВИДЕО

А Ивана, за която валят в момента слухове, беше ментор в първи сезон на музикалния формат, преди 13 години, а на финала на кастингите на тъмно миналата година се яви като специална изненада на менторите и публиката.

Тази година тя празнува и своите 25 години на професионална сцена, затова мнозина от феновете й бяха убедени, че отново ще я видят в "Гласът на България".

Освен това Певицата на народа, както наричат изпълнителката от години, е една от малкото в историята на предаването до момента, от чийто отбор е излязла истинска звезда – колежката й Роксана. Мария Илиева обаче, явно е далеч по-апетитна хапка за продуцентите, поне засега, пише "Уикенд



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Русия забрани 81 европейски медии, сред тях две български
Дата: 26/06, 15:111 Коментар

Адвокатът на Портних изброи над 15 нарушения в обвинителния акт
Дата: 26/06, 15:10

Меморандум между „Девин“ ЕАД и УНСС отваря нови възможности за студентите
Дата: 26/06, 15:09

Тежък удар за Геро
Дата: 26/06, 15:041 Коментар

Откриха огромен боен арсенал във Варна
Дата: 26/06, 15:023 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия