Тръмп отново в Пенсилвания след атентата срещу него


Дата: 06/10, 09:06

Снимка Pixabay 

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп излезе пред публиката в Бътлър, щата Пенсилвания, където срещу него беше направен опит за убийство през юли и беше прострелян в ухото.

Този път Тръмп се произнесе речта си пред пред защитно стъкло, камерите на големите телевизии показаха снайперисти върху околните сгради, а часове преди това "Сикрет сървис" допускаха привържениците на Републиканската партия през металдетектори и след щателни проверки.

„Борихме се заедно. Изтърпяхме трудности заедно. Продължихме напред заедно. И точно тук, в Пенсилвания, проляхме кръв заедно....  Да, трима души пострадаха. И след 31 дни в цялата страна ще победим заедно, ще гласуваме заедно. Ще спечелим най-важните избори в историята на нашата страна".

Пред публиката говори и милиардерът Илън Мъск. Основателят на "Спейс Екс" и "Тесла" е най-известният поддръжник на Тръмп в тази кампания. Той също изтъкна важността на вота на 5-и ноември, допълва БНР. 
 
"Мисля, че тези избори са най-важните избори в живота ни. Това не са обикновени избори. Другата страна в тази кампания иска да ви отнеме свободата на изразяване, искат да ви отнемат правото да носите оръжие. Искат да ви отнемат правото да гласувате."

А кандидатът на Демократическата партия Камала Харис посети щата Северна Каролина, който пострада сериозно от урагана "Хелийн" и обеща допълнителна федерална помощ за пострадалите от бурята.

В град Шарлът тя се включи в опаковането на пакети хуманитарна помощ за тях, както и каза:

"Работата продължава! Това наистина е най-доброто, което можем да направим, за да обединим федералните щатски и местни ресурси, така че да подкрепим най-нуждаещите се, които отчаяно искат да бъдат видени и чути".

Междувременно метеоролозите предупреждават, че в момента в Мексиканския залив се образува тропическата буря "Милтън", която може да прерасне в ураган като достигне бреговете на Флорида следващата седмица.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Технологични иновации: как "умните" дрехи подобряват безопасността и контрола на работното място
Дата: 06/10, 11:20

Бедствено положение обявиха във Флорида заради нова буря
Дата: 06/10, 11:16

Таланти от БК "Ивайло Маринов" с два сребърни медала
Дата: 06/10, 11:07

НСИ с прогноза: До 2035 г. намаляваме с още над 640 хил. души
Дата: 06/10, 11:01

Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?
Дата: 06/10, 10:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия