За 11 години животът на Нана й мина като на лента


Дата: 28/04, 15:00

Кадър Нова 

Нана Гладуиш вече не е част от "Съдебен спор", където прекара цели 13 години. Животът й вече е съвсем различен, и далеч от България. Но признанията й сега звучат повече от емоционално.

"За 13 години в ефир в един момент то се превърна в нещо много обичайно в моя живот, започва да ми липсва на ежедневна база. Да отидеш и да видиш едни хора, с които вече си надградил взаимоотношенията. Но това, което ми липсва, са преживяванията. Това е истинският човек, с всичките си нюанси, проблеми, естествени емоции, които понякога не мога да удържа", сподели Нана в "Събуди се" по Нова телевизия.

Този изблик на естественост и искреност, и то много наситена, няма как да не ми липсва. Привързах се. Това ми носи адреналин, от който после имам нужда", добави още Нана, която се разчувства много.

"Животът ми мина като на лента! Цели 11 години", добави още тв водещата и си спомни за един от популярните репортажи на Жоро Игнатов преди години за тъщата на младия меринджей.

"Преди 11 години тъщата на младия меринджей ни посрещна с камъни, клони, плюнки и закани - написа водещия под снимка с Катя. - Днес ме прегърна, но е тъжна и сломена. Катя е загубила две внучета - на две и четири години", разказа Игнатов, цитира Блиц.

"Катя е видимо нов човек - както самата Нана отбележи тя изглежда и говори по-добре. За 11 години я сполетяли две големи трагедии, поради боледуването на внучетата й от бронхит. Дъщеря й Ангелина също е много променена, твърди самата Катя, като жената вече живее в Хърватия на квартира. 9 внучета радват меринджейката и със сълзи в очи тя посрещна старите си другари от Нова.

"Искам да поздравя вашия екип и вашите зрители, всички да са живи и здрави", пожела някогашната фурия.

Преди 11 години колоритната Катя стана известна в цяла България, след като едва не наби зетя си и водещия Жоро Игнатов. Тогава тя се закани "да счупи телевизора" и гонеше неканените гости с камъни.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силно земетресение в Мексико
Дата: 12/05, 16:07

Натали Трифонова преди финала на "Денсинг старс": Бях решила да се откажа
Дата: 12/05, 16:03

Васко Кеца стъписа България: Няма да доживея до тогава
Дата: 12/05, 15:58

Ердоган поздрави Мъри Стоилов и Гьозтепе за влизането в турския елит
Дата: 12/05, 15:54

Само на 28 години си отиде моторист от Перник
Дата: 12/05, 15:51

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия