Кирил Петков избухна: "Фейк медии, не са ни гонили хората във Воден, а търсят помощ"


Дата: 21/07, 13:59

Кадър ФБ

Бившият премиер призовава за активна подкрепа на засегнатите от пожарите в Ямболско

В момент на криза, породена от разрушителните пожари в Ямболска област, бившият премиер Кирил Петков отправи искрен апел за солидарност и подкрепа към засегнатите. Съобщението му идва в отговор на противоречиви медийни публикации, свързани с посещението му в опустошеното село "Воден", предаде Дунав мост.

Призив за обективност и съпричастност

Петков остро критикува "фейк медии", които според него разпространяват дезинформация и негативни внушения. Той наблегна на необходимостта от единство в този труден за страната момент, като заяви: "Вместо политически интриги, днес имаме нужда да сме хора. Да сме българи."

Фокус върху реалните нужди

Бившият премиер подчерта, че жителите на засегнатите райони търсят помощ от всеки, който може да я предостави. "Не са ни гонили хората, а търсят помощ от всеки, който може да им помогне. Защото са в беда!", категорично заяви Петков, опровергавайки слуховете за негативно отношение към него и колегата му Николай Денков по време на тяхното посещение.

Дарителска Кампания в Действие

В отговор на кризата, община Болярово обяви дарителска сметка за подпомагане на пострадалите. Само за часове след обявяването й, бяха събрани почти 6000 лева, което показва силната обществена съпричастност. Петков използва своите платформи, за да популяризира тази инициатива, като отново публикува банковите детайли за дарения.

Призив за конструктивни действия

Петков подчерта, че в такива моменти най-важното е да се помага активно. "Няма по-голяма награда за мен от това да помагам", сподели той, призовавайки за фокус върху реалните нужди на хората, вместо върху политически противоречия.

Ситуацията в община Болярово остава тежка, като селата "Воден" и "Крайново" са сред най-засегнатите. Местните власти и доброволци продължават усилената работа по овладяване на последствията от пожарите, а подкрепата на обществото остава ключова за възстановяването на района.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проф. Методиев: Да се върнем обратно в авторитарни режими е много опасно залитане
Дата: 06/09, 12:17

Вучич обмисля поканата от Путин за БРИКС
Дата: 06/09, 12:04

Зеленски пристигна в Германия за срещата за военната помощ за Украйна
Дата: 06/09, 11:59

Петков: Съдбата на България е наша обща задача
Дата: 06/09, 11:48

Проф. Андрей Пантев: Съединението се осъществява кротко, макар че е велико
Дата: 06/09, 11:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия