Стоичков и Балъков под гръмотевичната буря: Нашият брат е сега тук


Дата: 26/04, 15:13

Кадър ФБ

Честито, Етър! Велик клуб, срещу който много пъти съм играл страхотни мачове! Честито на всички легенди, които Етър е създал! Една от тях е Трифон Иванов - нашият брат, който и сега е сред нас!, това заяви Христо Стоичков под гръмотевичната буря снощи.

 

"Най-великият момент в моята спортна кариера са медалите от Световното първенство в САЩ 94 и класирането, както и играта ми с всички футболисти от моята генерация, които ще останат незабравими". Това заяви големия български футболист Красимир Балъков преди началото на демонстративния мач на стадион "Ивайло" във Велико Търново, с който ще бъде отбелязан вековния юбилей на Етър, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

"Болярите" отбелязват днес своя юбилей, като гвоздеят в програмата е мачът „Звездите на Етър” – Национален отбор „Звездите на България”. "Има голяма носталгия по този стадион, защото имах възможността да бъда с човека, който беше избран в 11-те най-добри футболисти през 94 - Красимир Балъков. Киряков, Бончо Генчев, Ивайло", каза носителят на Златната топка Христо Стоичков.

Той дори запя на стадиона.

Днес Локомотив (София) официално представи Красимир Балъков, който замени Данило Дончич на треньорския пост, предаде Блиц. "Железничарите" се борят да не изпаднат от Efbet Лига, в момента са на 14-ото място, а в неделя гостуват на Хебър в Пазарджик.

„Съблекалнята е добра, на терена трябва да е още по-добра, за да си свършим работата. Треньорска смяна винаги дава ефект, тъй като футболистите са концентрирани, влагат се в тренировъчния процес и изпълняват указанията. Въпросът е колко бързо играчите ще съумеят да попият това, което искаме да им дадем като начин и стил на игра, да коригираме някои дребни неща и да са по-силни ментално от това, което показват в последните мачове. Нормално е, защото когато губиш 3, 4, 5 поредни мача, тогава настроението се срива. В тези 3-4 дни момчетата показаха, че имат капацитет да си върнат предишното психическо състояние и да се върнат необременени в желанието си за победа", започна Балъков.

"Тук съм от три дни. Това, което се случва и виждам, не мога да си обясня защо отборът е в това състояние. Момчетата са дисциплинирани, работят, искат, влагат се в тренировъчния процес. Не съм бил тук преди, за да знам, дали е било така и преди. И мен са ме махали от клубове, затова не гледам назад, а предпочитам да гледам напред и ако нещо не ми хареса, да опитам да го коригирам", продължи легендата. 

"Какво можем да загубим, какво мога да загубя. Така или иначе отборът е с поредица от загуба. Освен да опитам да променя нещата и да дойде светлина в тунела, друго не може да се случи", коментира Балъков.

"За мен това е предизвикателство. Участвал съм и преди в такива предизвикателства, някои съм печели, други съм губил. Ако шампионатът се играе коректно, лоялно, без удари под кръста, за което знаем, че в България се случва, няма да имаме проблеми, дори през бараж, да останем в Еfbet Лига", обясни бившият треньор на ЦСКА 1948, Септември (Сф) и редица други клубове.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sportal.bg (@sportalbg)



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



94-годишна американка и внукът ѝ планират да обиколят заедно всички континенти
Дата: 06/05, 23:25

Продават на търг имението на сър Том Мур
Дата: 06/05, 23:00

Хамас прие предложението на Египет и Катар за примирие в Газа
Дата: 06/05, 22:31

Предупреждение за гръмотевични бури във Варна от сряда
Дата: 06/05, 22:15

Болница "Мама и аз": Радев започна кампания срещу нас, но с какво пречим на държавата?
Дата: 06/05, 21:561 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия