Хороскоп за вторник 1 октомври: Крачка напред, крачка назад за зодия


Дата: 30/09, 21:00

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Днешният ден е ден на изненади - и хубави, и лоши. Във Ваше отсъствие са станали някои неща, които не знаете. Неочаквано ще раразмотаете това кълбо от проблеми, и ще останете разочаровани. Ваш приятел ще Ви покаже истинското си лице, а това ще стане последната капка, която ще Ви даде право да сложите край на тези нездрави отношения. Ще получите важни уроци за човешката природа. Възможно е просто да запомните това, което сте научили, и да се възползвате от него в бъдещи ситуации.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.
 

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.
 

Рак

Ситуацията „крачка напред, крачка назад” между Вас и другия човек, сякаш никога няма да има край. Тя става част от динамиката на отношенията. Затова ако днес се нуждаете от почивка в този мач, може да си вземете таймаут. Направете крачка назад и позволете на този човек да ръководи ситуацията. Позволете му с всичко да се разпорежда по собствено усмотрение. Най-вероятно, без Вашето участие, което води до баланс на неговата енергия и идеи, няма да му бъде твърде забавно. Отстъпвайки на заден план, ще можете да предадете своите мисли много по-ефективно, отколкото ако влезете в открито противоречие.
 

Лъв

Не трябва в новите си взаимоотношения да се ориентирате на по предишните. Освен че Вашият сегашен човек не е (а и не може да бъде) точно копие на предишния, и Вие доста сте се променили. Новото трябва принципно да се гради по новому. Особено при вас. И особено в този ден...
 

Дева

Най-подходящото време да се отпуснете и да се повеселите. Не в усамотение, но не и сред многолюдна тълпа. Вие хем искате да си отдъхнете както трябва, хем искате да прекарате времето си с един много важен за Вас човек. Така че вместо на сила да отидете някъде и да си давате вид че отлично си прекарвате, ако наистина нямате настройка за това, по-добре се отпуснете и се наслаждавайте на спокойната вечер само за двама.
 

Везни

Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.
 

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.
 

Стрелец

Не бъдете прекалено взискателни към Вашия любим човекВъзможно е да не Ви отделя достатъчно време не защото не иска, а защото просто не му достига време и не знае с какво по-напред да се захване. Дайте му възможност малко да дойде на себе си. Утре е възможно всичко да бъде иначе...
 

Козирог

Занимавате се с работата си по своя съзнателен и дисциплиниран маниер и в този момент Вашата изчерпателност и прагматичност само растат . Честно казано Вие сте толкова старателни, че работейки без почивка, лесно можете да пропуснете възможността за приятно общуване - разбира се, в романтичен смисъл. От време на време се откъсвайте от работата и проектите, за да оцените и хората, които Ви обкръжават.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.
 

Риби

Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Навсякъде има нещо, което събира данни за нас и бързо ги монетизира
Дата: 30/09, 23:10

В 22:28 часа земетресение се усети в България
Дата: 30/09, 22:58

Грозденка използва чара си, за да омае този мъж на Острова
Дата: 30/09, 22:56

Учителят Емил - най-уважаваният от участниците на Острова е избран от диска
Дата: 30/09, 22:50

Силните се местят в Резиденцията в „Игри на волята“
Дата: 30/09, 22:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия