Palms Bet разиграва на томбола трети апартамент в “Лозенец”


Дата: 31/01, 15:45

Водещият български букмейкър Palms Bet организира игра с апартамент. Жилището ще бъде разиграно на томбола. То се намира в престижния комплекс SoHome Residential Park в столичния квартал "Лозенец".

Основният спонсор на футболния Левски ще подари 2-стайно жилище с обща квадратура 76 м2, който е разположен на партерен етаж и в сграда от 2022 година. Всеки желаещ да го разгледа може да си направи виртуална разходка на сайта на букмейкъра.

Участие в играта може да заяви всеки с 25 лв. на слот игри или 5 лв. на спорт за участие в томболата Palms Bet. Всяко влизане в игрите със споменатите суми носят по едно участие за голямата награда.

"Достатъчно е само да се забавляваш в слот секцията и спортната секция на сайта и да трупаш участия и може това да бъдеш ти. Пак е моментът за нов апартамент! Подаряваме го на един късметлия", оповестиха от Palms Bet. Тегленето на томболата ще се излъчи на живо в 19.00 часа на 27 март, като церемонията ще бъде излъчена на фейсбук и Ютюб страниците на букмейкъра.

Това е поредна подобна инициатива на букмейкъра. През лятото на 2021 година Palms Bet организира същата игра, като тогава да рекламира кампанията беше нает чалга-певецът Фики Стораро.

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.



*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



България отбелязва 20 години от присъединяването си към НАТО
Дата: 29/03, 07:011 Коментар

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 29/03, 07:00

Кои са най-предпочитаните европейски марки електромобили?
Дата: 29/03, 07:00

Над 160 продукта за Великден в Lidl
Дата: 29/03, 07:00

В Испания: Реал може да представи Мбапе през август
Дата: 29/03, 06:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия