Феновете загрижени за Ергена: Внимавай с тази жена, ще ти държи сметка


Дата: 09/05, 07:40

Редактор: Недко Петров

Снимки ФБ

След като останаха само четири момичета в „Ергенът“, единствената дилема е дали Алек ще избере Надежда или Магдалена.

Феновете на романтичното шоу по бТВ дават предимство на Маги заради нейната почтеност и обноски, и не одобряват поведението на Надя.

Някои дори откровено нападат Надежда, като дават да се разбере, че не играе по правилата и в името на голямата  цел много често прекрачва границите на нормалното общуване.

Един почитател на Надя обаче изразява коренно различно мнение и обяснява защо именно тя е най-достойна за Александър, а друг пък обяви, че интригата е приключила и разкри крайния победител.

Предлагаме ви част от хапливите коментари на потребители на страницата на формата във Фейсбук:

Надежда, Маги нито веднъж не те обиди зад гърба ти, а ти не спря. Това не можела, онова не може. Ако четеш, искам да ти кажа, че дори през камера се вижда, че именно Маги има много по-дълбоко добро сърце от теб!

Ах, че добре казано! Хубаво е, когато и други забелязват клюкарското и злословието у Надежда.

Маги има много класа. Ако се замислиш, дори не мисля, че някога е казвала нещо негативно за нито една от участничките, най много да каже “ами това, разбира се, че ми е неприятно” и основно говори за себе си. Дали наистина е така, или са й изрязали негативните коментари, ама според мен просто не обича да говори по този начин, докато Надежда си мели.

Съгласна съм с вас. Надежда е властна и обсебваща жена. Ще му държи сметка за всичко на този човек. Пред камерата насаме не спря да го укорява, а после го целува. Изчаква още, за да хване голямата риба. Колко е сигурна, че това е нейния мъж. Ако се вгледа по добре човек в лицето й, ще види една лисича физиономия. А ако говорим за красив човек, нещо ни се губи това определение за нея.

Сега разбирам защо много мъже предпочитат самотата, пред пошлостта на такива като Надежда. Бившият й съпруг се е отървал от това недоразумение. Тя, Надка и Йоана ще останат сами, защото не могат да обичат истински, да бъдат добри, смирени и одухотворени. Никой не търпи токсични хора.

Надежда е толкова манипулативна - "щяла да си тръгне още малко ", "тя се сърдела от време на време, ама й минавало бързо". На "Нани", характера й е отвратителен. Лукав инат! Как пък се осмели да не й запомни галеното име "Нани", както навярно я е наричал друг. Не е ли въпрос на съкровено усещане как Александър ще почувства името й да я нарича. Никога не бих искал да имам подобна жена, още по-малко майка на децата ми! Другите й действия, простотии и инфантилизъм е излишно да ги коментирам, очевадни са!

На всички злобни коментари, да ви светна, че Алек си тръгва с Надежда накрая и в момента живеят заедно. Вие всичките нямате ама никакво значение за тях. Те си живеят живота щастливи.

Надежда може само да се надява да е кралицата на сезона, ако и да е избраницата на Алек. Тя може да лази в краката на Маги и да й диша прахта. Едната е слугиня, другата е благородничка. Сезонът ще бъде наречен с името на Маги.

Надежда е прекрасница, искрена, първична, емоционална, изключително чаровна и харизматична. Единствената откровена в отношението си към Алек! Всичко друго откъм „дами" е такъв фалш в чисто човешки план. Инфантилна била. Да имаш чувство за хумор и да запазиш детското в теб и неподправената щипка лудост и първичност е безценно! Аман от скучни, сиви, плоски хора. Надежда е разкошно, смело огън момиче, готово да се бори за любов!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Разпознати са още загинали на борда с Раиси и Абдолахиан
Дата: 20/05, 09:04

На 2444 лева доход за пенсия се осигуряват десетки хиляди българи на тази държавна работа
Дата: 20/05, 09:03

Иранският президент Раиси е загинал при катастрофата с хеликоптер
Дата: 20/05, 08:58

Светият Синод ще избира между епископите Арсений и Герасим за Сливенски митрополит
Дата: 20/05, 08:33

Няма прошка за Алек, зрителите отново нападнаха „Ергенът”
Дата: 20/05, 08:294 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия