Спартак очаква Акт 16 от общината за осветлението на стадиона


Дата: 29/11, 12:23

Редактор: Недко Петров

Снимка Фейсбук, ПФК Спартак - Фен страница

Съсобственикът на Спартак Павлин Николов посочи основен проблем за клуба, който не е разрешен, но в случая нещата не зависят от тях. Той призна, че за да не играе тимът на електрическо осветление до този момент, причината е в неиздаден все още Акт 16 за осветлението от страна на община Варна.

"От август месец електрическото осветление на клубния ни стадион е сертифицирано от БФС и отговаря на всички условия. Ние като клуб сме си свършили работата във всяко едно отношение. Аз дори в 9 ч. сутринта съм идвал на стадиона, за да следя как вървят изкопните работи, защото исках да се справим в срок. Какво излезе обаче - ние сме изрядни, но поради друга причина и неща, които не зависят от нас, Спартак все още не може да играе официални мачове на осветление", каза Николов.

"Истината е, че през есента благодарение на наши лични контакти и проявено разбиране от страна на БФС и Борислав Михайлов на Спартак беше позволено да играе у дома без осветление. Този компромис обаче приключи. Сега проблемът е много сериозен, тъй като виждам, че нищо не се прави по въпроса или бавно се напредва, а до началото на пролетния сезон не остава много време. Дано не стане така, че Спартак да не играе у дома без да има вина и да ни провалят всичките усилия", добави строителният предприемач.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Министърът на културата обобщи мандата си: Минно поле с непрестанно напрежение
Дата: 31/01, 15:17

Министерство на образованието за разказа на Костадинов за "балтиите" и "евробабаитите" в училище: Подобна случка няма
Дата: 31/01, 15:16

Общински съвет - Варна прие условията за безплатното саниране на сградите
Дата: 31/01, 15:07

Кунчев: Заболеваемостта от грип намалява
Дата: 31/01, 14:591 Коментар

След тридневно издирване: Откриха мъртъв изчезналия дядо Йото
Дата: 31/01, 14:42

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия