Спартак очаква Акт 16 от общината за осветлението на стадиона


Дата: 29/11, 12:23

Редактор: Недко Петров

Снимка Фейсбук, ПФК Спартак - Фен страница

Съсобственикът на Спартак Павлин Николов посочи основен проблем за клуба, който не е разрешен, но в случая нещата не зависят от тях. Той призна, че за да не играе тимът на електрическо осветление до този момент, причината е в неиздаден все още Акт 16 за осветлението от страна на община Варна.

"От август месец електрическото осветление на клубния ни стадион е сертифицирано от БФС и отговаря на всички условия. Ние като клуб сме си свършили работата във всяко едно отношение. Аз дори в 9 ч. сутринта съм идвал на стадиона, за да следя как вървят изкопните работи, защото исках да се справим в срок. Какво излезе обаче - ние сме изрядни, но поради друга причина и неща, които не зависят от нас, Спартак все още не може да играе официални мачове на осветление", каза Николов.

"Истината е, че през есента благодарение на наши лични контакти и проявено разбиране от страна на БФС и Борислав Михайлов на Спартак беше позволено да играе у дома без осветление. Този компромис обаче приключи. Сега проблемът е много сериозен, тъй като виждам, че нищо не се прави по въпроса или бавно се напредва, а до началото на пролетния сезон не остава много време. Дано не стане така, че Спартак да не играе у дома без да има вина и да ни провалят всичките усилия", добави строителният предприемач.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Икономист обяви кой ще купи активите на „Лукойл“ в България
Дата: 05/12, 17:041 Коментар

Оставиха зад решетките обвинен в убийство на жена от Бозвелийско
Дата: 05/12, 17:00

Отлагането – навик, който води до стрес, депресия и безсъние
Дата: 05/12, 17:00

Къде няма да има ток във Варна на Никулден
Дата: 05/12, 16:56

Тежка катастрофа затвори улица до НОИ-Хасково
Дата: 05/12, 16:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия