Белослава: Полицаят, който ме спря, ми направи услуга


Дата: 07/05, 16:12

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

През 2023 г. певицата Белослава бе заловена да шофира след употреба на алкохол. Последва и условна присъда. Днес тя проговори за първи път за стореното, давайки интервю пред Георги Тошев в предаването "Преди обед" по БТВ.

"Белослава премина през един много интересен процес, през едно ново училище. Бях на училище цяла година. В началото на 2023 г. аз заявих, че повече няма да пея. Казах си, че стига толкова. Страшно се уморих. Хората не знаят, но ние не се занимаваме само с това да пеем и да сме на сцената и да творим. Ние се занимаваме и с всичко останало. Защото така наречения шоубизнес в България е смело казано шоубизнес. Той е много минималистичен. И всичко зависи от нас. Уморих се. Исках да стана анонимна. Ама в пълния смисъл на думата. Исках да не ми звъни телефона. И както казва народа - внимавай какво си пожелаваш. Бях започнала да бързам - така живея в последните години. Бързах за репетиция, бързах за участие, бързах с колата, бързах за вкъщи, бързах с приятелите, бързах докато разхождам кучетата, бързах докато се храня. Бързах докато ми говорят, аз не слушах. Станах робот. А за мен като артист и творец това е пагубно. И когато в нощта на рождения ми ден един полицай ме спря, този човек ми направи услуга. Той ме спря и така аз научих колко грешки съм правила с това бързане. Явно човек когато живее динамично и активно, защото аз освен музиката - хотела, ресторанта, семейството, аз навсякъде съм много активна. Явно малко бях позабравила смисъла", каза тя.

Запитана дали е усетила истинската цена на популярността, Белослава отговори: "Оставаш сам. Защото когато си в прегръдката на публиката ти, на приятелите ти, а аз винаги съм била, аз обичам да давам, да обичам, да прегръщам, обичам живота, и той ме обича. И в един момент да паднеш долу под камъните и под ударите... Аз ще издържа, аз съм много силно момиче, аз съм бойна. Така съм възпитана, отгледали са ме много силни родители , аз знам как да се браня. Но боли за близките, които гледат как на стадиона замерват с камъни любимия им човек и не могат да направят нищо".

"Но пак казвам - това е голямо училище за всички нас. В нашето семейство ние много се държим, много се обичаме. Имам ежедневната подкрепа на Евгени, Божидара, мама, татко. Трябваше да мине време, за да мога да се изтупам и да кажа - Боже, тази грешка колко ми помогна. Благодаря на всички мои прекрасни колеги. Те не ме подкрепиха за постъпката, трябва да е ясно на всички, но те ме подкрепиха за това, което съм аз. Аз съм това благодарение на труда, дисциплината и дългогодишната отдаденост, която съм имала към публиката си, към приятелите си, към колегите си. Аз знам, че когато си на върха, там духа. Така че дебелокожа съм, обличам се добре, имам къдрава коса, която ме пази от вятъра. Така че не срещнах лошото. Направих грешка, от която научих много", категорична е певицата.

"Бях сигурна, че това е краят. Казах го на много хора, но никой не го прие. Казаха ми, че трябва да продължа. Не бях написала един ред от повече от година. Нямах мотивация, отидох си. Навярно така е трябвало да стане", заяви още Белослава.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Тежка катастрофа с БМВ в изкопа на дом "Младост" във Варна, пълно е с линейки и полиция
Дата: 19/05, 18:31

Хороскоп за 20 май понеделник: Да не пие кафе зодия
Дата: 19/05, 18:24

Зрителите на "Аз обичам България" бесни: Алекс и Сашо минават всички граници и не се траят
Дата: 19/05, 18:191 Коментар

Опит за преврат в най-богатата на ресурси страна в света: Атакуваха президента
Дата: 19/05, 18:14

Уикенд: Опит за убийство Петьо Еврото в Белград
Дата: 19/05, 18:101 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия