Борисов: След ремонта на Околовръстното в София влизаш в шест ями


Дата: 29/04, 18:23

Стопкадър Фейсбук, ГЕРБ

Бойко Борисов бе в центъра на внимането по време на среща със симпатизанти.

Общинските съветници могат да направят много. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти и граждани в столичния район „Оборище“. Заедно с него е и бившият кмет на София Йорданка Фандъкова.

Той разкри, че днес е определен предизборен слоган. „За нашите партньори от ЕНП той е: „Сигурна Европа“, за нас: „Стабилна България - силна Европа“, подчерта Борисов и се пошегува: "Дължите ми 200 хил. долара за лобизма и за рекламата".

"Един километър от едното платно по Околовръстното е изкърпено, а другото е цялото в дупки, като пътувате за "Овча купел". След ремонтираното веднага взлизаш в 5-6 ями. Таман се зарадваш и се озъбиш. Тези хора сега не се интересуват от града. Сега всички дъги щяха да са затворени и да има скоростен пръстен около София, и възможност да се ходи в евентуалната детска болница. Това си избраха софиянци, това си имат, изтъкна той. "Вярно - нечестно, вярно - с флашки, но имаха повече гласове. Половин година мина - няма промяна".

"Ние сега трябва единствено да градим структурите си, да подобряваме капацитета си, да даваме на хората възможност да направят разлики. ремонтът на Околовръстното от магистрала Люлин до "Цар Борис Трети" за три години и Южната дъга за две години - открийте разликите. Те говориха за пътища до Луната - вълшебства. Най-малкият проблем са фалшификациите. Да фалшифицираш бъдещето на хората", не скри възмущението си лидерът на ГЕРБ, пише novini.bg.

"България е изключително важна за ЕНП, за най-голяма радост тази година и двете неща, на които ЕНП дава като приоритети, са сигурност, земеделие, което и за българите е важно", каза Бойко Борисов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Облаците се разкъсват в събота
Дата: 16/05, 22:10

Столично село остава без нито един лекар
Дата: 16/05, 21:57

Бивш полицай, осъден за убийството на родителите си, се е барикадирал в дома си в Пловдив
Дата: 16/05, 21:52

Илияна Йотова: Мигрантският поток само ще се засилва
Дата: 16/05, 21:371 Коментар

Финалът на "Хелс китчън" стартира емоционално
Дата: 16/05, 21:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия