Деми Мур отиде при Брус Уилис


Дата: 27/09, 12:15

Кадър Gage Skidmore

Деми Мур посещава тежко болния си бивш съпруг Брус Уилис всяка седмица. Това се случва винаги, когато е в Лос Анджелис. Актьорът е с деменция. 

Деми Мур и Брус Уилис бяха женени от 1987 до 2000 година. По време на гостуване в "Шоуто на Дрю Баримор“ актрисата заяви:

"Като се има предвид състоянието му, той е на добро място. Това, което казвам на децата си, е, че трябва да сме с хората там, където са сега. Не държиш на това, което са били или което искаш да бъдат, а на това, което са в този момент.“

61-годишната актриса от "Стриптийз“ и обичаната звезда от "Умирай трудно“ имат 3 дъщери - Румър, Скаут и Талула. Бившата съпруга на Уилис поддържа добри отношения с него от години, като по време на пандемията голямото семейство споделяше забавни снимки от ежедневието си под карантина, на които присъстваха бивши и настоящи съпруги, пише Ladyzone.bg.

В тази връзка Деми призна, че посещава Брус всяка седмица.

"Когато съм в Лос Анджелис, ходя там всяка седмица и наистина ценя времето, което всички споделяме.“

Припомняме, че на 30 март 2022 г. дъщерите на актьора, съпругата му Ема Хеминг и бившата му съпруга Деми Мур направиха съвместно изявление в Инстаграм, в което обявиха диагнозата му – афазия и край на актьорската му кариера.

"В резултат на това Брус се оттегля от работата си като актьор, която означаваше толкова много за него. Това е наистина труден момент за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата любов, състрадание и подкрепа."

Впоследствие семейството му излезе с изявление от 16 февруари 2023 г., в което обяви, че Уилис е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция, като я нарече "най-често срещаната форма на деменция“ и отбеляза, че в момента "няма лечение за болестта“, пише Ladyzone.bg.

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



"Баш Майстора" с нов търговски център във Варна
Дата: 27/09, 14:10

Кои криптовалути, различни от Биткойн и Етериум, си заслужава да следите през 2024 г.
Дата: 27/09, 14:10

ЕК дава на Турция и Германия 6 месеца, за да разрешат спора за дюнер кебапа
Дата: 27/09, 14:10

Българският милионер, който живее скромно и пътува в икономична класа - ето какво прави с парите си
Дата: 27/09, 14:04

Двата града с еднакво име в България
Дата: 27/09, 14:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия