Евтим Милошев очаква силен летен туристически сезон


Дата: 12/05, 19:46

Снимка: Булфото

"Очакванията ми за летния сезон са много добри", заяви служебният министър на туризма Евтим Милошев в предаването "На фокус с Лора Крумова" по Нова телевизия, съобщава БТА.

Той посочи, че три от 20-те му работни дни като служебен министър са били точно по Черноморието, където е бил на инспекция и се е срещнал с местната власт и с областните управители. 

Милошев каза, че мостът Царево - Ахтопол е възстановен, а по моста между Царево - Василико се правят само довършителни работи, които би трябвало всеки момент да приключат. Със сигурност до началото на юни, когато започне сезонът, ще бъде оправен и той, добави министърът. 

Той съобщи, че има идея междуведомствената комисия, създадена след наводненията в района на Царево миналата година, да бъде запазена като постоянна.  

Евтим Милошев каза, че подкрепя инициативата за повече линии към летището в Бургас. Той поясни, че амбицията е да се направят постоянни линии с повечето европейски държави. Това е нещо, което може да даде целогодишен характер на туристическия поток към морето, смята служебният министър. Той посочи също, че увеличаването на капацитета на ГКПП "Малко Търново" е стратегическа задача.

Евтин Милошев коментира, че е поканен за служебен министър на туризма лично от премиера Димитър Главчев. "Това правителство наистина е "сираче", всички политически партии и г-н президентът абсолютно се дистанцираха от него", смята той. 

България има нужда да се управлява от редовни кабинети, зад които стои сериозно мнозинство и концепция, каза още Милошев. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В празничния петък чадърите ще са нужни през следобедните часове
Дата: 23/05, 18:54

Важно за всички варненци! Ето какво се случва с движението в центъра на града утре
Дата: 23/05, 18:41

Проф. Даниел Вълчев: Щеше да е грешка 24 май да стане националния ни празник
Дата: 23/05, 18:231 Коментар

Синдикатите искат 20% ръст на заплатите в общинските болници
Дата: 23/05, 18:22

Здравният министър уволни шефа на болница "Лозенец"
Дата: 23/05, 18:022 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия