Илиан Илиев: Трябва ни повече самочувствие


Дата: 06/09, 00:30

кадър: Спортал

Селекционерът на националния отбор на България Илиан Илиев говори след равенството на нашия тим с Беларус. Двата тима не се победиха и завършиха 0:0 в Унгария на старта на Лигата на нациите.

“Вратарят им се представи на ниво, особено първото полувреме. След като останахме с човек по-малко, пак търсихме гола, но не успяхме да отбележим. Трябваше да въртим фланговете, да търсим празните пространства, но като цяло съм доволен. Можеше да сме по-агресивни в последната фаза. Първото полувреме трябваше с по-голямо самочувствие да завършим. Имаме следващи мачове, в които трябва да коригираме и да вкарваме.

На 5-3-2 трябваше да сменяме бързо фланговете. Направихме почти всичко, но не успяхме да отбележим. Имаше моменти на класа и на представянето на техния вратар.

Способни сме на такива мачове, в които и да ни вкарат. 20 минути с човек по-малко мисля, че пак търсихме гола, но не успяхме. Групата ще е трудна и затворена. На мача със Северна Ирландия се надявам да дойдат много хора и да победим.

Като цяло съм гледал и по-добри съдийства. Изключително разпиляно, но нека не влизаме в тази посока. Трябва да се знае кога е фал за спиране на опасна атака и кога е фал. Малко е пресилен вторият жълт картон на Филип. Това, което искахме, го правехме, но трябва малко повече самочувствие и класа в завършващата фаза. Първото полувреме имахме много ситуации, в които трябваше да вкараме”, заяви Илиев за Спортал. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 16/09, 06:20

Източна Германия се готви за наводнения
Дата: 16/09, 06:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 16/09, 05:50

ПАОК загуби първи точки в Гърция, Десподов отново резерва
Дата: 16/09, 05:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 16/09, 04:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия