Гълъб Донев: Всяка власт е временна, но глупавите решения са трайни


Дата: 30/11, 10:25

кадър Нова нюз

Редактор: Веселин Златков

В началото на заседанието на министерския съвет служебният премиер Гълъб Донев отправи емоционално обръщение към политиците и по-конкретно към тези, които са в Народното събрание. Думите му бяха по повод на критиките от депутати, че той и служебния министър не са в парламента, където продължава обсъждането на удължането на бюджета.  Донев заяви, че сряда е ден за заседание на правителството и това е ясно на всички.

„Служебното правителство е до време, това е ясно по Конституция. Всяка власт е временна, дори и най-дългата. Последствията от глупавите управленски решения обаче са трайни”, заяви служебният премиер. Гълъб Донев даде също да се разбере, че по негово мнение дневният ред на кабинета му е по-важен от този на Народното събрание. Той съобщи, че служебното правителство ще гласува отпускането на по 300 лева помощ за хората в най-тежко положение.Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Министерство на образованието за разказа на Костадинов за "балтиите" и "евробабаитите" в училище: Подобна случка няма
Дата: 31/01, 15:16

Общински съвет - Варна прие условията за безплатното саниране на сградите
Дата: 31/01, 15:07

Кунчев: Заболеваемостта от грип намалява
Дата: 31/01, 14:59

След тридневно издирване: Откриха мъртъв изчезналия дядо Йото
Дата: 31/01, 14:42

Издирват 18-годишно момче от Мездра
Дата: 31/01, 14:27

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия