Елизабет Методиева: Не може на първата година да искаш повишение на заплатата


Дата: 08/05, 16:53

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Светският репортер на "На кафе" Елизабет Методиева призна, че е от щастливците, които са доволни от работата и са доволни от заплатата си. По думите й, само от човека зависи дали ще се развие успешно в сферата си.

"За мен това, което винаги съм казвала, е, че трябва да те удовлетворява работата. Когато ти си обичаш работата, нещата лека полека правят така ти да се движиш в една посока по стълбичките. Много хора не са доволни от заплатата си, защо - защото в един момент ти идваш и решаваш, че всичко става от днес за утре. Ами не, не става. Трябва да се извърви една стълбица, да се научиш на някакви неща. Няма някой, който да е излязъл от университета и да е готов. Всичко идва с практиката. Затова според мен има по-голямо недfволство, защото българите малко сме свикнали - "ами аз вече една година съм там и искам да ми вдигнат заплатата". Да, но ние не сме си поставяли въпроса - "ами ние готови ли сме за това увеличение, ние даваме ли всичко от себе си, на по-високо ниво ли сме от момента, в който започнахме". Тоест, трябва да търсим причината в себе си. Трябва да търсим една реализация и да вървим напред и нагоре. Когато вече сме сигурни в това, което прввим, тогава ще дойдат и по-добрите резултати, както и и финансите", каза ят в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".

"Имам и ресторант и мога да кажа, че има много хора, които не искат, и не им се работи. Очакват едно заплащане срещу това да си стоят и да вършат работата, която е 30 процента от техните задължения. Това показва, че те не искат да си повишат дохода", категорична е Бети.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 00:00

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Дерменджиев: Нищо от планираното не ни се получаваше
Дата: 19/05, 23:301 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия