Криза в Германия ли? Вижте новото технологично чудо на "Байерн Мюнхен"


Дата: 22/08, 21:31

Кадър Ютуб

Байерн Мюнхен направи голяма крачка напред в технологията на спортната инфраструктура, обявявайки, че техният домашен терен, BMW Park, ще има първия в света спортен паркет с изцяло LED видео дисплей този сезон.

Тази революционна технология, дело на ASB GlassFloor, прави BMW Park първото съоръжение в света, което разполага с постоянно инсталиран LED видео спортен под.

Партньорството между Байерн и ASB glassfloor ще продължи до 2030 г., което допълнително ще подобри привлекателността на това местоположение.

Новият етаж ще покрива площ от около 580 квадратни метра и ще позволява показването на динамични анимации и визуални ефекти, които не са виждани досега на спортни арени.

Монтажът на този стъклен под вече е започнал и са в ход първите тренировки, за да се подготви всичко за дебюта през септември 2024 г.

Преобразуването на BMW Park ще го превърне в иновативно пространство, което освен за баскетбол и волейбол ще може да бъде домакин на корпоративни събития, развлекателни програми и много други събития.

Спортният LED видео под ще позволява показване на данни от играта в реално време, емоционални видео съобщения, както и интерактивни визуални ефекти по време на мачове.

Да припомним, известна преди като Rudi Sedlmayer, тази арена e с 6500 места и е построена за Летните олимпийски игри през 1972 г.

Сега BMW Park, това пространство предлага гъвкава и модерна платформа за спортни и други събития, подобрена с най-новите технологии.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Билла удари Лидл и Кауфланд с два магазина на ключови места
Дата: 12/09, 20:55

Британските крави избиват собствениците си, какво става?
Дата: 12/09, 20:54

Античният театър се пръска по шевовете за Лили Иванова: Взеха извънредно решение
Дата: 12/09, 20:45

Майка хвърли новороденото си в боклука в село Водно
Дата: 12/09, 20:451 Коментар

Мъжът на Мис Швейцария уби, разчлени и пюрира съпругата си
Дата: 12/09, 20:422 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия