Хороскоп за понеделник 9 септември: Да сервира масата за вечеря зодия


Дата: 08/09, 21:49

Пиксабей

Ето хороскопа на Ламята: 

Овен

Продължавайте да вървите по пътя на стимулите. В дадения момент е по-добре да откриете емоциите, предизвикващи дискомфорт. Когато се научите да съществувате в неудобни ситуации, ще облекчите своя живот. Всичко, от което се страхувате, днес заслужава Вашето внимание. Внимателно анализирайте тази ситуация, направете изследване , и ще откриете, че в крайна сметка нищо не е така страшно. Обърнете се към хората, които интересуват Вашата романтична страна. От тях може да получите важни уроци, стига само да ги наблюдавате известно време в действие.

Телец

Нима в живота Ви няма друго освен любов, мечти за любовта и планове, свързани с любовта? Не сте ли зациклили прекалено на този аспект в живота? Звездите Ви съветват през този ден да обърнете внимание на нещо друго: приятелство, хоби, професия... Това повече ще Ви хареса. На това любовта с нищо няма да попречи
 

Близнаци

Опитайте се да прекарате днешния ден в съответствие с правилата на етикета. Сервирайте масата за вечеря, разговаряйте вежливо и изискано, бъдете внимателни и съобразителни. Това ще Ви даде възможност значително да се издигнете в очиъе на Вашата половинка. А и самите Вие след този ден ще започнете да се уважавате още повече.
 

Рак

След закуската и оправяне на леглото, просто е време да излезете от къщи. Само трябва да се заемете с нещо интересно, и да позабравите за своите вълнения. Както винаги, за Вас не представлява трудност, да си намерите подходяща компания. Може да се наложи да отделите време за роднини, които се оплакват, че отдавна не са Ви виждали. Но това е приемлива цена, тъй като и сами знаете, колко много Ви обичат. Като цяло денят е спокоен.
 

Лъв

Всички присъстващи, а и вашите приятели, днес силно ще завиждат на отношенията между Вас и Вашия любим човек. Постарайте се да направите всичко възможно за това, че завистта им да бъде обоснована – т.е. , все пак да има някакво основание за нея. За да не се любуват останалите на сапунени мехури...
 

Дева

Подходящ ден за начало на нещо ново – роман, самостоятелна дейност или гледане на сериал - изберете това, което Ви е по сърце, но имайте предвид, че онова, с което се захванете днес, ще остане в живота Ви за дълго и ще играе значителна роля. Така че ако се каните да пофлиртувате с някого, не си мислете, че нещата ще си останат само на ниво флирт. Или не намирате смелост за извършване на някаква постъпка ? Купете си цветя в саксия и Вашата решителност ще расте заедно с тях.
 

Везни

Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!
 

Скорпион

Денят е свързан с изкушения и провокации. Достатъчни са само няколко минути, за да си загубите главата напълно, и да бъдете въвлечени в луда авантюра За да съберете мислите си и да се върнете към обичайното си благоразумие, е нужно доста повече време. Свойствените за Вас свободолюбие и независимост днес ще придобият крайни форми. Не само че не искате да обсъждате с близките си своите планове( и още по-малко да търсите съвет), но и за вече отминали събития не бързате да разкакзвате. Резултат от такова поведение може да станат недоверие и обида.
 

Стрелец

Вашата работа до толкова Ви е завладяла, че сякаш за съществуването на личен живот даже сте и забравили. Постарайте се по някакъв начин да пресечете това безобразие, или това да опита да направи Вашият любим човек, ако, разбира се, Ви е останал, след Вашата бурна дейност.
 

Козирог

Не Ви се иска особено да се занимавате с домашна работа, но днес задълженията ше бъдат прекалено много. Не мислете толкова за своята реализация. Предстои да Ви направят интересно предложение, но се постарайте много добре да го обмислите, преди да приемете или откажете. Ще се наложат много пътувания, но тъй като сте свикнали с това темпо на живот, ще приемете всичко спокойно. Разчитайте на поддръжката на близки хора, но по стечение на обстоятелствата днес може да не я получите. Ще се наложи да се оправяте сами.
 

Водолей

Неотдавна сте се запознали с някой толкова темпераментен, независим и неспокоен, както и Вие самите. Човек трябва да притежава именно тези качества, за да привлече Вашето внимание. Честно казано, те оглавяват Вашия таен списък с качества, които даже не подлежат на обсъждане, и които трябва да се проявят в течение на 5 минути след запознанството ви с човека, който Ви се е сторил привлекателен. В противен случай просто ще го отминете... Днес няма да се разочаровате.
 

Риби

Дошло е време да се спуснете от небето на земята. Престанете да зацикляте на миналото. То е приключило и нищо повече няма да се върне. Затова се опитайте да спазвате дистанция с някого или нещо, което Ви причинява неприятности. Доверете се на съдбата си. Кой знае, къде ще Ви заведе? С каквото и да завърши това, все ще е по-добре, отколкото по цели дни просто да седите пред телевизора.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На този ден през 2011 година започва движението "Окупирай Уол Стрийт."
Дата: 17/09, 03:00

Игри и веселие във Втория традиционен дюлгерски събор на фирма Комфорт
Дата: 17/09, 02:40

Магомед Рамазанов стана "Почетен гражданин на Велико Търново"
Дата: 17/09, 01:59

Нова учебна година: Учителите искат по-висока заплата
Дата: 17/09, 01:54

Заподозреният в опит за покушение срещу Тръмп получи две обвинения
Дата: 17/09, 01:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия