Тъжна вест за зрителите на "Капките" обяви Етиен Леви


Дата: 14/05, 12:44

Кадър ФБ

Тъжно предположение, че това може да е последен сезон на "Като две капки вода", направи Етиен Леви.

Етиен Леви е част от сърцето на "Като две капки вода"! Култовото шоу за имитации, чийто 12-ти сезон завърши грандиозно преди броени часове в зала "Арена София", вече е като втори дом за прочутия ни вокален педагог, певец и музикант, за когото винаги е голямо предизвикатество да преоткрива скритите таланти на звездите, пише Блиц.

"Поредният 12-ти сезон, който не е изключено и да е последен, ме кара да се чувствам истински благодарен за споделеното голямо приятелство с моите колеги музиканти и актьори, с които правим така, че този формат да бъде най-гледания и обичан, и хората да го чакат с нетърпение. Това, което се случи, е нещо велико! И да, сега чувствам точно това надграждане, за което ме питаш. С всеки изминал лайф колеги, които не са професионални певци, преоткриваха и подобряваха своите певчески данни, успяваха да постигат едно техническо съвършенство, въпреки динамиката, на която аз много държа. Изключително трудно е да имитираш някой друг, затова съм горд от това, което постигнаха!

Каквото и да кажа за Влади Зомбори, ще е изключително малко! Това е един прекрасен актьор, танцьор, с усета на музикант и учудващо за всички – един прекрасен певец! И не го казвам случайно. Винаги, когато разговарях с Влади, той ми казваше: "Нямам претенции да съм певец", а аз винаги му отвръщах с: "Ти нямай към себе си, но аз имам към теб, защото имаш едни превъзходни певчески данни, които с времето се показаха" – и не само гласови.", каза той пред Блиц.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кола блъсна моторист в Пловдив
Дата: 28/05, 21:15

Министърът на отбраната в Брюксел: Потвърждаваме силната си подкрепа за Украйна
Дата: 28/05, 21:00

Служителите на "Ел Би Булгарикум" във Видин се вдигнаха на протест
Дата: 28/05, 20:49

Пилон в училищен двор падна и рани ученичка
Дата: 28/05, 20:35

Милица Гладнишка получи огромно признание
Дата: 28/05, 20:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия