Борисов: Ключовите личности - Тагарев и Рашков, вече са изпаднали от листите на ПП


Дата: 08/05, 19:19

Снимка Булфото, архив

Тагарев и Рашков бяха ключови за ПП, а сега вече са изпаднали дори от листите им. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с активисти на партията в столичния квартал "Младост".

През последните 3 г. един експеримент "Промяната" занимаваше всички със своите проблеми. Първо беше "Чаталджагейт", после стана скандалът с Митниците, след това - с Пудела и пачките. Излъгаха няколкостотин хиляди българи, и то няколко пъти, каза Георги Георгиев, бивш председател на СОС, предаде dnes.bg.

На срещата присъстваха и лидерът на столичната организация на партията и бивш кмет на р-н "Нови Искър" Даниела Райчева, бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова и множество младежи, симпатизанти.

Първото нещо, което "Промяната" направи в София, бе да вдигне заплатите, - това значи, че вместо да се строи по една детска градина годишно, 180 чиновници на "Промяната" ще взимат три пъти по-високи заплати, обясни Георгиев. Най-страшното е, че не ги е срам, няма никаква следа от разкаяние - шофиралият пиян общински съветник дори не изкара разкаяние за катастрофата, която причини. А групата на ПП-ДБ-СС се чудеха две седмици как да го скрият, вместо да го изправят пред правосъдието, допълни Георгиев.

В два от районите в София имаме нови водачи - Георги Георгиев е водач в "Младост", а в центъра - Рая Назарян, съобщи Борисов. Много младежи намират място в ГЕРБ, показват какво могат, и се развиват.

"При преговорите за правителство няколко дни спорът беше за Тагарев. Петков казваше: "Това е нашето знаме, Тагарев". Сега това тяхно знаме дори го няма в листите. Гледам и Рашков го няма в листите, които значи, че тези ключови личности са изпаднали оттам", допълни Борисов, цитиран от БГНЕС.

Хората искат да се успокои управлението, политическата класа да си седне на столовете и да върви това, което й се плаща чрез субсидиите. Днес финализирахме програмата си, с много иновации и много неща за градовете са заложени вътре. То е ясно, че друг освен ГЕРБ не може да го направи, смята лидерът на ГЕРБ.

Във финансите катастрофата е огромна, парите ги няма. Плащаха се пенсии на пенсионерите от заеми. Ние ще продължим да изпълняваме този ангажимент, защото сме системна партия, и поетите ангажименти трябва да се спазват, коментира още лидерът на ГЕРБ.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 02:00

Реал (Мадрид) допусна равенство, след като водеше с 4:1
Дата: 20/05, 01:07

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 20/05, 00:28

20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия