Хороскоп за събота


Дата: 04/05, 07:01

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

Що се отнася до любовта, в живота Ви е настъпило благодатно време, но това съвсем не значи, че нямате желание да надникнете зад ъгъла, за да разберете какво следва след това. Нима е справедливо да поощрявате следвщия на опашката, докато все още съществуват сегашните Ви отношения? Опитвайки се да играете за два отбора едновременно, може собственоръчно да провокирате взрив, и вместо забавен флирт и приятна връзка, да се окажете в езеро от горчиви сълзи и самота. Действайте внимателно и предпазливо!..

Телец

Бъдете предпазливи с парите: денят е свързан със загуби, глоби и други обстоятелства, водещи до влошаване на финансовото положение. Към своите вещи трябва да се отнасяте особено грижливо, тъй като е възможно чупене на техника и превозни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на дрехи. Затова пък в сферата на емоционалните отношения цари пълен порядък, денят се подрежда благоприятно за приятелско общуване, семейни мероприятия и ромянтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, ако това стане през втората половина на деня.
 

Близнаци

Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте казали, направили, не казали или не направили, започнете сами продуктивен разговор на тази тема. Сега Вашата наблюдателност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: дошло е време за словесни действия. За щастие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като при това придавате на думите фирмено обаяние.
 

Рак

Днес на Вашия любим човек ще се прииска, да Ви докаже истинността на някакво убеждение, с което Вие категорично няма да бъдете съгласни. Нещата даже може да стигнат до сериозна караница. Само че би било най-добре, ако поне един от вас се окаже достатъчно разумен, за да успее да я избегне.
 

Лъв

Това е много благоприятен ден , позволяващ приятно да прекарате времето си в компанията на близки хора. Днес лесно се увличате от нови идеи и заразявате обкръжаващите със своя ентусиазъм. Приятелите внасят в живота Ви не малко позитивизъм. Наблюдавайте техните успехи за известно време, и нека те Ви вдъхновят за вълшебство в собствения живот. Може пък да имат отлични идеи, които евентуално биха Ви били в помощ. Затова се съберете с повече от своите амбициозни приятели и се поразровете из мозъците си. Неотдавнашно попълнение в семейството или дома ще се окаже обект на новата Ви привързаност.Сега е най-подходящото време да разширите своя способ на мислене за това, как и кого обичате .
 

Дева

Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За съжаление, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии интереси ще се наложи поне частично да бъдат пренебрегнати. Доста грижи и ангажименти ще имате във връзка с подготовката и организацията на някакви семейни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на лидер и ръководител, толкова по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте, да не хабите времето си напразно.
 

Везни

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта, ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това!
 

Скорпион

Вашите чувства заслужават внимание, така че не е зле да го отделите за себе си! Посетете Художествена галерия или посетете сайт за изкуство, за да се порадват очите Ви. Или искате да поглезите слуха си? Бързайте към любимия си музикален магазин и се разходете между редовете на полиците. Или ще посетите ресторант, за да се насладите на вкусната храна? А ако се нуждаете от тактилен контакт, прегръщайте се с любимия човек! Всичко това Ви свързва със заобикалящия свят, а тази връзка трябва да се поддържа....
 

Стрелец

Днес може да узнаете нещо много важно, но инструкции за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, как да се разпореждате с нея. Успех!
 

Козирог

Днес не трябва прекалено доверчиво да се отнасяте към хората като цяло, и към Вашия любим човек в частност. Малко ли неща може да измисли? И към това, което ще пишат по вестниците и към това, което ще покажат по телевизията, също се отнесетс със здрава доза скептицизъм. Иначе ще си бъде за ваша сметка...
 

Водолей

През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите наколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.
 

Риби

Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите - днес това ще Ви се удава, както на никой друг.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Украйна влезе в сила новият закон за мобилизацията
Дата: 19/05, 02:00

От Космоса до домашната аптека – уникални български пробиотици
Дата: 19/05, 01:50

Специалисти настояват за промени в шофьорските курсове
Дата: 19/05, 00:43

На 20 май рожден ден има Александра Сърчаджиева
Дата: 19/05, 00:27

19 май 1971 г. – Съветският съюз изстрелва "Марс 2"
Дата: 19/05, 00:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия