Асен Василев смая Лора Крумова с думите си за колата на НСО с Кирил Петков


Дата: 19/05, 20:16

Кадър Нова 

Няма морален проблем в катастрофата с кола на НСО, при която загина един човек. В автомобила се возеше съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков. „НСО навърта милиони километри годишно. Това не е първият инцидент, за съжаление вероятно няма да е последният. Катастрофите не подпират партийни цветове, такива неща се случват”.

Това заяви в „На фокус с Лора Крумова” съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев, предаде Факти.

Той обясни какво ще се случи на извънредното заседание на парламента във вторник, което инициираха от ПП-ДБ. „Ще вземем решение, което да задължи правителството да увеличи пенсиите с точно толкова, колкото пише в Бюджета – с 11%”, посочи бившият финансов министър.

"„Колата” я карахме ние, а не ГЕРБ. Може да се е движела криво, но го правеше към Европа”, подчерта Асен Василев. По думите му съвместно управление с партията на Бойко Борисов е било ежедневна битка. „Не сме изпрали Борисов и Пеевски. Ние се изцапахме. От тях самите знам, че плановете им са Борисов да бъде пенсиониран като президент, а Пеевски да стане министър-председател”, признава съпредседателят на ПП-ДБ.

По време на предизборната кампания хората ни питат много истински въпроси - накъде ще върви България и как ще продължим пътя ѝ към Европа, обобщи бившият финансов министър.

Според него лидерите на ГЕРБ и ДПС подготвят масирана промяна на начина, по който България ще бъде управлявана като Борисов иска да се пенсионира като президент (мандатът на Румен Радев изтича през 2027 г.), а Пеевски се вижда като премиер на страната. Добави, че служебният кабинет "Главчев" заменя досегашните социални политики с "постна пица".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Автобус с 11 пътници катастрофира на пътя София - Златоград
Дата: 02/06, 18:52

Шеф Ники Немигенчев омая Бесте Сабри с вкусните си милинки с мус от рози
Дата: 02/06, 18:47

Павлин Николов: Спартак ще има най-добрия треньор
Дата: 02/06, 18:46

Цирк по БТВ: Волгин и Тафров се хванаха за гушите пред Десислава Минчева - Раул и Светослав Иванов
Дата: 02/06, 18:35

Време е България да разбере едно към едно истината за цените на пазара в Турция
Дата: 02/06, 18:28

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия